Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tények szürke tengere (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a dr. Magyar György által képviselt Bolgár György kétmillió forintos kártérítést köteles fizetni Kruchina Károlynak és Vincének. 2007. március 15-e után Bolgár Megbeszéljük című klubrádiós műsorában egy…..
tények szürke tengere (törölt) 2010.04.29 17:42:50
@vagyok59: Rendben. Fizessen, akit erre kötelezett a bíróság. De miért az a cím, hogy "Jogerős! Kétmilliót kell fizetnie Bolgár Györgynek", ha egyszer nem követett el jogsértést és BE SEM PERELTÉK? És, hogy mi motivált a regisztrálásban? Mert szerettem volna elmondani a véleményemet és mert zavart ez a blőd hazugság. A sajtó képviselői ismerik a per tárgyát és kimenetelét. Miért nem lehet a TÉNYEKET, az igazat megírni? Miért kell költeni, olyat, ami nyilvánvalóan nem igaz és hagyni, hogy a kommentelők ezen felbuzdulva kedvükre gyűlölködjenek? Ahogy ezt már mások is megírták, élő adásban bizony bele lehet futni néhány kellemetlenségbe. Honnan tudjátok, hogy nem volt helyreigazítás és nem kértek elnézést?