Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeszBolah

199 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 na végre megint 7vége... visszanézve az EL-tippeket, nem is volt olyan nagy butaság, csak a Twente-Zenit volt totálhomály... két szelvény is csak egyen ment el ami egyre jobban fáj... nézzük inkább a szombat-vasárnapot... 7végén szeretek délelőtti és délutáni szelvényt is…..
A lottózóban a kezembe nyomtak egy kis füzetkét, az alábbi kérdések voltak benne:- Fektetett már több pénzt a szerencsejátékba, mint amit az anyagi helyzete egyébként megengedett?- Volt már sikertelen kísérlete a játék abbahagyására?- Kritizálta már környezete a túlzott…..
HeszBolah 2011.03.11 16:56:07
@-Đ-: grat, nekem ahogy látod két szelvényen is egy ment el... :) a Zenit nagy homály volt, de szerintem a többi nem volt butaság...
 A hétvégére rakok néhány vicces szelvényt... egy döntetlenest, egy olaszt, egy spanyolt, egy meglepiset, egy kombit meg egy tutit...A meglepik következők, ami egyben a kombis is, mert ezt 4/3-ba teszem: Juve-Milan H (2,8), Lazio-Palermo D (3,15), Liverpool-MU H (2,57),…..
 Írtam két délutáni szelvényt, de azokat nem fejtem ki, mert úgyis mindjárt lejár a fogadási határidő, de azért leírom, hátha bejön és akkor verhetem a mellem :)A hétvégére rakok néhány vicces szelvényt... egy döntetlenest, egy olaszt, egy spanyolt, egy meglepiset, egy…..
  Jön Kenesei 350. NB 1-es meccse... Végre a címvédő is pályára lép... Fővárosi rangadó Kispesten... Az Újpest, a Haladás, a Vidi és az ETO hazai pályán gyűjtheti be a három pontot...  Jön Viktor Ligájának 18. fordulója...   Emlékszem, amikor a Manchester…..
 Nem is volt, olyan nagy baromság a mentőöves szelvény, végül csak a Vidi ment el rajta. Az meg, hogy megcsípem a hatos szorzóval megáldott Schalkét és a többi meg totál homály az már-már szokásos. De szerencsére ma is új nap virradt és, mint minden profi már a következő…..
 Kicsit homály lett a tegnap, de majd ma...Még decemberben 6:3-ra kiszopott a Lorient a Lille-től a bajnokságban, de ezúttal a kupában találkoznak. Az a baj, hogy fingom nincs, hogy oda-visszavágós-e a párharc vagy sem, mindenesetre ezt tuti megteszem hazaira (172.-H-1,54).…..
HeszBolah 2011.03.02 18:04:22
@-Đ-: köcsög Fehérvár... nem volt nálam zöld újság... :)
HeszBolah 2011.03.02 18:50:18
@-Đ-: az se volt :)
HeszBolah 2011.03.02 23:12:42
@-Đ-: megcsípem a Schakét 6,3-ért és elmegy a többi... ???
 No, még jó hogy jött a tegnapi mentőöv így legalább van mit feldobni mára. Feldobok néhány zsíros kis magyar kupa meccset. Gondoltam rá, hogy feldobom a Fradit, de úgy látom ez a Siófok amolyan mumus lehet idén a zöldeknek, ráadásul a Debrecen sem 100%, hogy megveri a…..
 Remélem lesz időm minden napra kitenni egy agymenést...mindenesetre itt a hétfő...A CSZKA-Yaroslavl orosz kupa nyolcaddöntőben szerintem a fővárosiak kettővel elfenekelik a másodosztályú ellenséget. A Yaroslavl öt meccs óta nem tudott nyerni az orosz Division 1-ben,…..
HeszBolah 2011.02.28 23:06:31
Na végre ... Megszámolni sem tudom, hogy mennyi álmatlan éjszakám volt minőségi labdarúgás híján. Kit érdekel a BL és az Európa Liga, amikor Szolnokon lép pályára a Pápa, amikor az MTK a Honvédot fogadja. Még jó, hogy nincs Digim, így ha ráfanyalodtam volna egy-egy pocsék…..
Még az időjárás se nagyon akarja ezt a bikaerős magyar bajnokságot... :)  ..
Rangadók hétvégéje lesz néhány olyan bajnokságban, ahol a rangadók résztvevői a nemzetköz porondon is érdekeltek még. Konkrétan a PSV-Ajax-ra, a Bayern München-Dortmund-ra és a Lille-Lyon-ra gondolok. Ebből a hatosból ugyebár már csak a Dortmundnak nincsenek európai…..
 A héten kétezerből játszok és megpróbálkozok valami kis őrültséggel. Mégpedig, hogy a Barca ellen fogadok. De nem ám csak úgy meggondolatlanul ám... Felteszek egy ezrest arra, hogy nem nyernek, meg egy ezrest arra, hogy csak eggyel nyernek. Ebben szerintem van ráció és nem…..
HeszBolah 2011.02.21 10:34:49
@-Đ-: majdnem jó volt... csak az Udinese megszopatott...
FutballszubjektÍV Fenomeno 2011.02.17 12:40:00
 ..
Wayne Rooney munka (és élete gólja) közben!                Wayne Rooney's Amazing Goal! Man Utd Vs Man City 2-1 - The top video clips of the week are here   Wayne Rooney's Amazing Goal! Man Utd Vs Man City 2-1 - The…..
HeszBolah 2011.02.14 13:40:26
 Meglepetés szagot érzek. Már ha egyáltalán meglepetésnek számít, hogy a Real pontot veszít Barcelonában. És most nem a gránátvörös-kékekre gondolok, mert az már-már természetes, hogy a blancóc sírva mennek haza a katálán óriástól. Viszont Mourinho legényein most a…..
FutballszubjektÍV Aranyköpetek 2011.02.08 08:49:00
"Az első meccsét játszotta nálunk, így változtatnunk kellett a taktikán. Hatvan percig játszott, és mindent megtett, de nem volt könnyű dolga. Fernando és David Lúiz jelenti a Chelsea számára a jövőt!" Carlo Ancelotti az otthon bebukott Liverpool elleni meccs után…..
Észak-Olaszország amúgy is kedvező talaj a tuskóknak, legalábbis könnyebben gyökeret vernek arrafelé, annyi szent. Nem véletlen, hogy itt bontakozhatott ki istenigazából a világ legjobb és legbunkóbb edzője Jose Mourinho. Az utóbbi időben a Milan tett azért a legtöbbet, hogy az…..
 Egy arc a lottózóban tiszta erőből osztotta az észt és mondta, hogy meg kell tenni az össze hokit 200 forintért döntetlenre és hozzá kell tenni még két tutit, és akkor az milyen jó lesz... Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle, de fogadni nem merek rá, az biztos. De…..
 Nézzünk egy kombisat is, csak hogy mindenkinek legyen kiindulópontja, mert ezek általában nekem soha nem jönnek be. Szóval ezek azok a meccsek, amire még véletlenül se tegyen senki… Torres nélkül is nyerni fog a Liverpool a Stoke ellen, a kérdés csak az, hogy mennyivel. A…..
HeszBolah 2011.02.03 09:41:55
"A Chelsea Európa egyik legjobb csapata, amely minden címet be akar gyűjteni. Volt három-négy nehéz napom, de most már boldog vagyok, és késznek érzem magam a kihívásra! Meg akarom nyerni a BL-t és sikerülni is fog!" Fernando Torres első (önbizalomdús) nyilatkozata,…..
Köcsög Schalke! Köcsög Twente! No, de koncentráljunk a következő mérkőzésre... mindig a következőre... Kedden és szerdán szerencsére fél Európában fordulót rendeznek, így lesz mit a tejbe aprítani, de a hétvégi meccsek között is van egy-két szimpatikus kis összecsapás.…..
No, akkor most fektessük be szépen az előző nyereményt… Gondolkoztam kombiban, de jobban megéri, ha simán teszem, persze úgy meg biztonságosabb… csináljunk egy kombit, ilyet úgy is rég játszottam… A Schalke-Hoffenheim nálam sima egyes. A Swensea is elveri otthon az…..