Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garpszerint..

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furdancs Blog Ha lóg az ajtó... 2020.06.09 05:00:00
Aki már lakott régebbi építésű lakásban, ismerheti a jelenséget, amikor a szobák ajtajai kezdenek kissé nehezebben csukódni. Sőt, aki élt igazi régi bérházban, az emlékezhet, hogy a klasszikus masszív faajtók esetében inkább az volt a ritka, ha valamelyik korrekten és pontosan működött. Ezt…..
Teljesen elképesztő rekordot állított fel a norvég NRK2 csatorna azzal, hogy csütörtök estétől 134 órán át közvetíti a Nord-Norge óceánjáró útját a fjordok mentén, és mindezt a norvég lakosság fele, 2,5 millió néző követte, eddig. Képzeljük el ugyanezt mondjuk úgy,…..
A P. család járműparkjának bővülését egy apró malőrnek köszönhetjük. Feleségem (továbbiakban: Hajni) egyre többet gyakorolja a vezetést, sőt, még felfrissítő órákat is vesz egy oktatótól. Örülök neki, mert az én vezetési tanácsaimat valamiért nem hajlandó megfogadni.…..
A Pwn2Own nevű hackerversenyen idén is a böngészőket és az operációs rendszerek vették célba a versenyzők. Az első nap már feltörték a Safari védelmét, az elkövető ugyanaz a Charlie Miller, aki tavaly 5000 dolláros jutalomért jutott át a böngésző biztonsági rendszerén.…..
Garpszerint.. 2010.03.26 19:52:04
Gigapack érkezett, inkább neki is kezdek, mert sosem érünk a végére:MS10-003: Egy Microsoft Office XP-t és 2004 Mac-t érintő probléma javítása, amely kártékony kódok lefutását eredményezheti.MS10-004: Hat MS PowerPoint sebzehetőség javítása, melyek szintén illetéktelen…..
 Most olvasom, hogy az Antiprovident nevű, rendkívül szimpatikus, még tavaly novemberben alakult, magánszemélyekből álló szervezet vizsgálatot kezdeményez a Provident disznóságai ellen. A 2-400 százalékos THM mellett gyorshiteleket biztosító céget, a Providentet a…..
A netes húspiac pokláról már külön posztban emlékeztünk meg, de íme egy újabb gyöngyszem bloggabortol, amelynek hatására új kategóriát is indítunk: várjuk azokat a szédületes baromságot, amelyek segítségével sikerült végre valahára megszabadulnunk szerény IQ-jú…..