Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SmallPriest

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.08 22:11:00
Sokan követelték, de én már annyira nem akartam, de most muszáj lesz, mert ezt képtelen vagyok úgy megvágni, hogy 15 perc körüli legyen. :-/Úgyhogy két rész jön, de egyszerre fogom megjelentetni mindkettőt. Hétvégén szeretném ha már fenn lenne, muszáj lesz valami határidőt…..
Már jó régen nem írtam, és ennek több oka is volt.. Egyrészt nem nagyon mozdultak a dolgok sem pozitív, sem negatív irányban, bár indultak kezdeményezések, de nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani. Másrészt kicsit állóvíz lett újra a TF, és nem nagyon láttuk a…..
SmallPriest 2010.04.29 16:37:59
Mivel ki@BigPi:
"Igazad van az ellenféltől lehet a legjobban tanulni és ebből az esetből azt tanultam meg, hogy egy Delorian céh sem engedhet meg magának olyan viselkedést amit, akkor a Valkyr tett CervSideal szemben."

Elöször is javitanék, CrewSide.
Én személy szerint s CrewSide egyik tagja vagyok és ott voltam.. És elé szívás hogy mig mi keményen küzdöttünk a derioni védelemmel bár nehezen a valkyre simán besétál amig mi a védökkel harcolunk és leveri a sárkányt..

Amugy kicsit eltért a dolog a témától ezért AxxEnak mondanám hogy minden tiszteletem a HunTersé az eredményekért és az ötleteid jók de sok csak elmélet.. Ugyanis a legtöbb kisebb céh csak a saját kenyerét keresi még ha tudja is hogy igy nemsok esélye van..
De ez is olyan dolog hogy ha a béka a forró vízbe ugrik akkor rögtön érzi a forroságót és kiugrik belölle, azonban ha lassan melegitjük alatta a vízet akkor szép lassan megföl és megdöglik..
Viszont vannak olyan céhek akik tenni akarnak de nem tudnak mert a kree egy szempillantás alatt szétszedi öket délen..

Viszont 1 valamit köszönhetünk a Valkyrenak amit tényleg ki kell mondani:
az ö példájukat követve sok valoriani céh egyesül hogy erösebb legyen mint ahogy a CrewSideot alkotó két régi céh is tette..
Elnézést a hosszú kommentért csak igy tudtam a legjobban kifejezni amit gondolok