Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebi28000

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
Új várost építeni nem hálás feladat, legalábbis ha az utókor, és nem a biznisz profitjából vásárolt trópusi sziget felől nézi az ember. Pedig a vállalkozók három módon is hozzáláthatnak a feladathoz.   Az ambiciózus városalapítók jellemzően futurisztikus irányt…..
sebi28000 2010.10.28 13:20:44
@gftamas:

Ezzel az a baj, hogy a Corvin előtt a szegény népcsoport nem az Alléba ment, mert nem volt rá pénze, no meg Allé sem volt. Ellenben a Corvint körbevevő gettónak továbbra sem lesz pénze, inkább pl. a környező Ferencvárosból, vagy Józsefváros egyéb részeiből fognak ide jönni, és mivel? Persze hogy autóval, ugyanis tömegközlekedés szempontjából már nincs közel se a metróhoz, se a villamoshoz. Aki meg ott lakik, az sem valószínű hogy helyben dolgozik, valamint autóval jár. Összegezve: csak növeli a dugót.