Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alric:

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint bizonyára már olvastatok róla, a Google elvesztette több tízezer Gmail-felhasználója komplett levelezését. A legutóbbi hírek szerint az érintett accountok száma nem 150 ezer, "csupán" kb 40 ezer. És bár az accountokat helyreállítják, arról nincs hír, hogy a több…..
alric: 2011.03.01 09:00:20
gmailblog.blogspot.com/2011/02/gmail-back-soon-for-everyone.html

Elvileg minden adat vissza lesz állítva.

Tényleg csődöt mondott a cloud, de szerencsére ott van a jó öreg kazetta, ha minden kötél szakad.
Sajnos a mai napig sokan nem tudják, hogy mi lett a sorozattal, úgyhogy kénytelen vagyok most már tényleg kirakni valamit youtube-ra. Csak azt nem értem, hogyan tudnak e-mailt írni emberek, ha nem látogatják a blogot (mert ugye akkor tudnák, hogy elköltözött) ? Mindegy. Csak gondoltam…..
Alant következik Stöcki "Közveszélyes Munkakerülő" Kolléga csodálatos képriportja a kínaiak nagy szemfényvesztéséről.Az előzményeket – amiben azon magyarázkodnék, hogy valójában normális emberekkel vagyok körülvéve – kihagyva hadd kezdjem a sztorit a…..
Kedvenc lúzer faterunk, a Simpson család fánkzabáló feje, azaz Homer Simpson olyan helyre tévedt el, amiről álmodni sem mert volna: az egyik oxfordi szótárba. A világ legnagyobb tankönyvkiadója rendszeresen frissíti ugyanis modern idézeteket tartalmazó szótárát, és a legújabb…..
Nem a magyar királyiban, hanem a mjuzikteleviszönben, ahol annyi szar klipet lehet látni, és oly sok wanabe gangsta rázza az öklét meg egyéb testtájékát a fejünkbe. Biztos mindenki észrevette már, hogy előfordulnak apróbb kihagyások, szünetek a nótákban, mintha az énekes már…..