Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katczinsky

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a vicc nagyon aktuális most nálunk. Sajnos nem telik ilyesmire. Miközben irigyelt középosztálybelinek számítunk két gyerekkel négy szobával és négy kerékkel, – bár ez egy kicsit defenzívebb felállásnak számít az Orbán-féle 3-3-4-hez képest – valójában már azt…..
Levegőt! Cuius regio, eius religio 2010.07.10 01:15:00
Népünk hős védelmezője, szeretett kormányunk ismét kiterjesztette atyai karját és sietett más nemzetek problémájába belekotyogni. Történt ugyanis, hogy Taljánhonban az Emberi Jogok Európai bírósága megtiltotta a keresztek elhelyezését az állami iskolákban. Erre a kormány…..
 Tv2 Híradó.Kivonat:  Lezuhant egy kisrepülőgép, 3-an meghaltak. Gipsz Jakab 2 és Pauliscsák Zuárd.Hírértéke = 0. Tanulság : 300 méter alatt lakott területen tilos repülni.Jó majd észben tartom ha a város felett repülök. 6-an megsérültek amikor egy…..
Levegőt! Nem szedte gyógyszerét 2010.07.03 16:50:00
  Észrevetted? Egyre többször hangzik el ez a mondat a híradóban. Szellő Csupakékszem István vagy Erős Észbontó seggű Antónia, vagy akárki kissé féloldalt áll, a pulpitusra támaszkodik és benyögi:- Híradónk értesülése szerint  már 2 hete nem szedte…..
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
Levegőt! Stohl Buci nem mondja 2010.05.11 00:28:00
Ez van. Buci – szerintem retardált gyerekeknek adnak ilyen nevet – megint kottán vezetett. A folyton terhes Margit emlőjéből is ez folyik, úgyhogy nem is szándékom beállni a sorba hogy: dögöljön meg, főzzék meg elevenen aztán akasszák fel és belezzék ki, de minimum…..
  Ki ne ismerné az RTL Klub oknyomozó, nem kicsit narancsillatú műsorát a Házon kívült? Majd' minden adásban bemutatnak egy-egy sanyarú sorsú embert, családot akiket a gonosz kormány igazságtalan és aljas politikájával a gödör mélyére taszított. Legalábbis azt…..
Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más…..
Levegőt! Szép új világ 2010.05.04 19:28:00
  Egy tavaszi reggelen kávéval a kezemben álmosan ücsörögtem a tv-előtt és próbáltam megfejteni, hogy ez vajon már a valóság, vagy pedig szürke állományom napi rendszeres éjszakai színielőadása arról, hogy milyen abszurd is lehetne a világ ha nem lenne ennyire…..
Levegőt! Jobbik vagy ballik? 2010.05.01 14:25:00
         Én nem értem ezeket a kommunistákat! Ezeknek semmi nem jó.  Hogy mondod? Hogy kik a kommunisták? Ööö.izé.. Gyakorlatilag mindenki aki nem fideszes vagy jobbikos. Igen. Jó, jó bocsánat. Valóban kihagytam. Vagy…..
Levegőt! Ladies and gentlemen! 2010.04.29 10:47:00
Hölgyeim és uraim! Drága barátaim! Polgárok!Igen-igen, könnyedén kitalálhatja a nyájas olvasó, hogy e sorok írója kitől kölcsönözte ezt a megszólításként alkalmazott szösszenetet. Aki nem találta ki, az politikai naprakészség tekintetében vagy halmozottan hártányos…..