Regisztráció Blogot indítok
Adatok
why-att (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Masqurade Kicsit szomorkás a ... 2010.07.22 06:47:27
 Nagymamám, hova mentél? Most jobb neked? Figyelsz még rám? Tudod ugye, hogy szeretlek..Nyugodj Békében! Puszilom Anyut és Mamikát!Mama1943-2010..
Masqurade 2010 július 8. 2010.07.09 01:41:00
 Igaz, hogy már elmúlt éjfél, de tegyünk úgy mintha még tegnap lenne. A tegnapi nap ugyanis nagyon fontos szerepet játszik az én életemben. Tegnap el lettem jegyezve. Bizony. Igazi gyűrűvel, szép fehérarannyal, és kicsi kővel, ahogy szerettem volna.Mindez azért történt, mert…..
 ..
why-att (törölt) 2010.06.22 14:48:48
Masqurade Melegség és vuvuzela 2010.06.13 16:31:03
 Csak 10 napja vagyok uncsi, nem is olyan vészes.Teszek egy kis rövid vagy nem hosszú jelentést az elmúlt pár napomról. Mama szerdán bement a kórházba és legkorábban szerdán engedik ki. Iszonyatosan meleg van. Nem azt szeretném, hogy megint essen az eső napokig, de ne legyen…..
Van a mindennapoknak egy furcsa ízű, szagú csendje. Kicsit dohos, kicsit régi, már talán avas is, de ismerősen fanyar, barátként fricskázza orrodat, majd hirtelen fűszeressé, játékossá válik. Észre sem veszed, ha ez a csönd ül válladra: csak hallgat téged, figyel, mikor fedezed…..
A The Big Picture május 24-i fotósorozata után itt a frissítés, a június 3-i valóság.Isten nincs, így irgalom se. Magunk csináltuk ezt a magunk életalapjával: a Földdel és az óceánnal. Tanulunk az esetből és leépítjük az olajalapú gazdaságot, vagy folytatjuk tovább és a…..
why-att (törölt) 2010.06.10 13:43:31
@Pacsker: Hát ha még megtudnám nevezni az Isten! De nem lehet.
Na de nem hitvitázás miatt vagyok itt, a lényeg az, hogy valóban a mi számlánkra írható ami történt és jó, hogy van ilyen blog, ami felhívja erre a figyelmet.
És felvetődik újra meg újra a kérdés, hogy mit tehet az egyszeri ember. Talán csak egyénenként egy kis odafigyelés kellene a környezetre, amit már annyiszor elmondtak, de mintha a fülükön ülnének az emberek.
Nehéz eldönteni, hogy bokornak álcázott járműről, vagy konkréten bokormobilról van szó, ahogyan az sem egyértelmű, hogy alkalmas-e rejtőzködésre, vagy nincs ennél feltűnőbb helyváltozató eszköz a Földön? Szintén kérdéses, hogy aki (Justin Shull) ilyesmit készít, az már…..
Incifinci blog Féltékenység... 2010.06.07 19:22:00
Nem kevés év melója van abban, hogy a mai napokban szoknyát is fel merjek venni( és itt most nem a testem fizikális karbantartására gondolok, mindinkább a lelkire...BUT ...( ahogy a Párom mondaná(ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-elszállt a bejegyzésem...amúgy is szét basz az ideg...mindegy ez az…..
Sajnos sok híres ember hagyja itt ezt a világot mostanában, közülük a tegnap elhunyt Dennis Hopper-t emelnénk ki rejtett képessége miatt, ugyanis a zseniális színész zseniális fotográfus is volt egyben. Munkáiból könyv is készült, amit itt be lehet szerezni, a tovább után pedig…..
Szégyelljük is magunkat ám ezerrel! Megfeledkeztünk ugyanis egy jeles évfordulóról, így amit tegnap kellett volna megtennünk, azt nagy pironkodások közepette megtesszük ma! A tegnapi napon volt 143 éve annak, hogy megszületett az az ember akinek munkássága, ma már a világ összes szakirányú egyetemén…..
Már ott kéne lennem. De minimum úton. Na jó, valójában irreális ötlet volt. Nem is gondoltam komolyan igazán, csak mentem az árral, majd lesz valahogy. Sokan minden vagyonukat feltennék, hogy akárcsak lótifutizva, promócuccokat osztogatva vagy a pályának háttal állva is részesei…..
Május 14. és június 6. között tartó játékunkban 100 szörnyet és 10 db 5000 Ft értékű Bookline vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, aki a Bookline Journal oldalán hozzászólnak cikkeinkhez, vagy a journal@bookline.hu e-mail címre elküldik kedvenc könyvükről írt…..
Ismét eljön egy újév, mondják. De nekem ez az újév pont olyannak tűnik, mint a régi. Azt hiszem, ez alapján minden nap eljön egy újév, mert csupán mi tesszük különbözővé ezt a napot, a többi, általunk túl szürkének vélt hétköznaptól. Az emberek ilyenkor minden szépet…..
Masqurade Bolygó.. Holland.. i 2010.05.14 08:46:53
Réges-régen egy nem is olyan messzi utcában, volt egy iskola. Ezerkilencszázkilencvenhatot írunk, és én mint gólya, amit ebben a korban még nem használunk, tehát mint kisiskolás léptem be a hatalmas ajtón. Legalábbis akkor még nagyon nagynak láttam. Az én szent általános…..