Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ACG

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Húsz év után, huszonkét évesen, egy gyerek." Mi is majdnem sírtunk. Megvan a harmadik érem, megvan az első arany Londonban Szilágyi Áronnak köszönhetően. Köszöntötték őt – és rajta keresztül önmagukat - drága politikusaink, mélyen, nagyon mélyen tisztelt pártjaink is. Ki…..
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
ACG 2012.06.27 08:23:24
@Nekrofil Sírásó Phd.: Nem szívesen dolgoznék olyan cégnél, ahol a FB-profil megléte, vagy hiánya dönti el, alkalmas vagyok-e egy pozícióra.
Médiafika Az X-Faktor rabszolgái 2012.06.05 16:00:00
Bárki lehet sztár 15 percre, a hírnév mindenkinek dudál (na jó: dukál), az RTL Klubnál ennek azért igencsak megvan az ára. Már ha eddig ez valaki számára ne derült volna ki, látván VV Akárki vergődéseit, egyéb show-kban való feltűnéseit, pereit, vonaglásait. A Blikk…..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
ACG 2011.05.17 17:18:03
@moncayo: Ez körülbelül olyan válasz, mint hogy a papok is fajtalankodnak. Most egy konkrét estről van szó, ne hozz fel irreleváns ellenpéldát.
Emellett a Csányi pénzszórása is ugyanúgy zavar, csak az OTP hitelnél te döntöd el, hogyan élsz, nem kell a bankkal jóváhagyatni a családi költségvetést, ezzel szemben az IMF elég erősen fiskális kézi vezérlést preferál.
Vizet prédikál és 3000 USD-s bort iszik.
ACG 2011.05.17 19:06:40
@Tóta W. Árpád: Szerintem ezt nem vitatja senki, s azt sem, hogy nem egyedülálló eset, ahol papok köztövényes, s emellett vallásukkal össze nem egyeztethető dolgot követnek el. Sajnos azonban neked mindenről "az" jut az eszedbe.
Ez olyan, mint a "nem szavazok a másik oldalra, mert azok sem jobbak".
Minden egyes esettel önállóan kellene foglalkozni. Nem tartom valószínűnek, hogy egy pap erőszakoskodásáról olvasott cikk után előhoznád DSK-t, mint párhuzamos példát. Sajnos bejegyzéseidet csak az esetenkénti jó stílus miatt olvasom, mert a tartalom néhány rögeszmés mantra körül forog.
Open your eyes
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Subba ELTE: Ruma-ruma 2010.12.15 13:57:00
Inkább nem mondanánk semmit. ..
ACG 2010.12.16 14:06:18
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Ezen a hiánypótló blogon olyan 70-es és 80-as évekbeli magyar punk és new wave bandák koncert és demófelvételei vannak, mint a QSS, a Kretens, a Rolls Frakció vagy az URH. Olyan klasszikusok is, mint az a még a 90-es években is közkézen forgó, természetesen másolás útján…..
ACG 2010.04.29 09:25:16