Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okniqu

44 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Butaságok össze-vissza Kommentek 2011.07.01 11:00:00
A kommentek a médiatörvénytől való félelmünk miatt letiltottuk. élvezzétek a tartalmakat :-D ..
 Mint ahogy az első madár kiszállt az anyafecske fészkéből, úgy indul el blogunk is, hogy meghódítsa a világot jelentő pódiumot.Vagyis az egyik hölgy (nevezzük mondjuk fiktív néven Szandinak) elindult, ezért elindul a blog is, nehogy lemaradjon a sok élvezetes pillanatról…..
Family Guy Blog Family Guy Póló 2010.05.02 09:00:00
Itt egy kérdés. Ha innen az oldalról lehetne rendelni jó minőségű, fehér színű szitanyomott Family Guy-os pólót, volna-e rá igény. Az ár úgy körülbelül 2500-3000 Ft volna plusz postaköltség.   Kéne?online survey ..
okniqu 2010.08.10 23:29:57
@ScyLe: Azért nem ennyire egyszerű. Ahhoz hogy jól nézzen ki, elég nagy felbontású kép kellene, azt pedig nehéz találni....
Butaságok össze-vissza Foci VB 2010.06.06 16:55:00
Ez egy olyan kép, amit nem lehet nem kiposztolni.... Tessék, lássék.  ..
Csak egy rövid post, mert tolni kell az ipart. Szerintem mindenki ismeri ezt a fülbemászó muzsikát...  RickRoll'D ;) És itt egy ehhez tartozó kép, ami nagyon megmelengette pici szivem...
 Minden városnak megvannak az ismert kocsmai szereplői. Szentesen az egyik törzskocsmájuk a Lapugyepi kocsma. Következzen onnan egy orvosi beavatkozás, szakszerűen. :D Öblögessetek pálinkával!..
 Sok városban szokás az, hogy este összegyűlik pár tuningolt verda, és akkor csapassuk neki. Ilyen eset volt, amikor versenyeztek az M1/M7 kivezetőjén hajnalban, akkor sikeresen összetörtek egy Lamborginit és egy Porshet. Akiknek jól megy... Ez nem csak nálunk divat, hanem az…..
 Egyik kedvenc oldalam a fuckyeahgyakorikerdesek, ahol a legviccesseb kérdéseket gyűjtik össze. Esti vidámságot fokozván gondoltam keresek én is 1-2 ilyen képet, és találtam is egyet ami nagyon megtetszett.…..
Tudom sok helyen járt már ez a kép, de szerintem nagyon adogatja. ;) ..
Butaságok össze-vissza Buzi teszt 2010.05.25 23:48:26
  ..
 A katonaság elég sok ország a gazdaság mozgatórugója. Ilyen pl az USA, ahol iszonyatos pénzeket költenek el a hadsereg felszereléseinek beszerzésére, fenntartására. Franciaországban is biztos egy halom pénzt beleölnek (pl francia légió), mégsem tökéletes minden. És…..
 ..
 Mi, magyarok büszkék vagyunk az egyetemi oktatásra. Nagyon sok egyetemista büszke arra, hogy ő a jövő értelmisége. Hogy jaaaj, én egyetemet végeztem én vagyok a császár. Pedig nem így van, én is tapasztalom, hogy sok olyan évfolyamtársam van, aki annyira buta, hogy már…..
 Egyik éjszaka véletlen egy zseniális jóslóműsort sikerült megtekintenem a tv-ben. Olyan hajnal 1-2 körül adta valamelyik "színvonalas" adó, hát na, jókat kacarásztam. Ezzel nem is lenne gond, de sok ember ezt teljesen komolyan vette, és tényleg megkérdezte a…..
 Új rovatot indítunk, melyben este jópár vicces képet próbálunk összeválogatni. Következzenek hát ;) És következzenek a post főszereplői, a képek :) ..
 ..
 ..
 ..
 Most következzen egy nekem nagyon tetsző kép, amit nem biztos, hogy mindenki ért:                   *Magyarázat: A leányzón levő felirat egy SQL parancs (amivel adatbázisból kérhetünk le…..
 ..
Butaságok össze-vissza A vihar 2010.05.17 15:24:12
 Megdöbbentő dolog, hogy mekkora esőzés van a napokban Magyarországon. Van ahol esett 100-120-150 mm csapadék, ami eléggé sok (éves átlag kb 600 mm, azaz az éves átlag ötöde). Ebben még nem is lenne semmi butaság, az a butaság, hogy a mai technológiával 1 héttel előre…..
 ..