Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rotor82

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 HyperX továbbcsiszolta az áprilisi ROM-ját   Megjelent HyperX új ROM-frissítése, amellyel HyperX továbbcsiszolja az eddigi ROM-jait. Ténylegesen is "csak" frissítésnek nevezhető, mivel nem tartalmaz hatalmas újításokat, inkább csak az áprilisi kiadását…..
Rotor82 2010.05.23 20:13:43
@szabi113:
Én úgy tudom, hogy azért, mert egyszerre nem lehet megoldani a kinetikus menüt ill az alsó 4 ikont, a menüben. Tehát vagy ez, vagy az van benne az adott FW-ben. De javítsatok ki, ha nem így van.
 Végre teljes mértékig eltűntethetjük a widgeteket   Viszonylag hosszú idő után ismét jelentkezem egy kis cikkel. A kb 1 hetes némaságomat az okozta, hogy egyszerűen semmi, tehát semmi minőségi tartalom nem érkezett a telefonunkra, és semmilyen számmottevő trükk nem…..
 Megérkezett a legújabb HyperX-ROM   Végre megérkezett HyperX áprilisi főkiadása, a HX-V4. Ma már 28-adika van, így csak éppen, hogy befért a ROM az áprilisi szekcióba. Tulajdonképpen nem várhatunk forradalmi újdonságokat, mivel a konkurensek már alkalmazták a legtöbb…..
 Végre videózhatunk HD felbontásban eldobott képkockák nélkül!   A telefon talán egyetlen hatalmas hibája, hogy pont azt nem tudja kifogástalanul, amivel hírdették: a 720p-s HD videófelvételek szaggatnak, az átlagos framerate pedig 21-22 fps környékén mozog, amit valljunk…..
A remekmű mostantól magyar nyelven is elérhető     Faenil frissítette a kítűnő ROM-ját, az n2o-t. Igazából nincs sok újdonság az előző verzióhoz képest, de én már a megjelenés óta nagy megelégedéssel használom. Továbbra is maradt a javított JAVA motor, a gyors és…..