Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deliriumka

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évről-évre azzal a remek hírrel fogad minket a Sógorom, hogy idén is lesz pálinkája. Már szedi össze a lehullott gyümölcsöt, megvette a cukrot, mert akciós volt a „lidiben”, készül a cefre. Aztán amikor elérkezik a pillanat, fölpakolja az ilyen-olyan műanyag edényben…..
Ahogy egy kedves ismerősöm leírta, nagyjából úgy képzeltem el a Gyulai Pálinkafesztivált, hogy egy óriási sátor alatt rengeteg pálinkastand, megannyi ember – akik inkább fantával és jégerrel nyomják, mintsem pálinkával -, számos árus és mulatós zenék. Azt gondoltam, a…..
Elevenen él bennem az első találkozásunk élménye. Gyengéd erőszakosságával meghódított, a szerelmese lettem. Szeretem a színét, az illatát és azt a kellemesen bizsergető érzést, amikor magamba fogadhatom. Néha azért elkalandozok, kipróbálok másokat is. Inkább az ötvenesek…..
Furcsa komolyzenei élményeim voltak mostanában. Egyik pálinka nélkül, a másik pálinkával. Kezdődött Húsvét hétfőn Nagyegyházán a Hangistállóban és folytatódott április közepén Gyulán, a pálinkafesztiválon. A Hangistálló eredetileg egy istálló épület volt, kívül…..