Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucska

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A mai Érdekesben már nem hívom kedvencnek a kiemelt képet, mert több olvasó nehezményezte hogy nekem hogy lehet kedvencem ez vagy az a szomorú téma. Mivel nincs kedvem a kommentszekcióban mindig elmagyarázni az index címlapról egy-egy alkalommal beszédülő futóbolondoknak, hogy ez egy…..
Újabb Napi érdekes, a múlt vasárnaptól (aki nem látta: mars vissza) a sorozat elején egy kissé szubjektív, kedvenc képpel kezdődik az összeállítás és egy kérdés is mindig lesz a hardcore töribúvároknak! Lássuk! MAI KEDVENC KÉP: 1954. Marilyn Monroe látogatja meg a Japánban állomásozó amerikai…..
1946. május 1. Marx (ma Nyugati) tér. A Magyar Kommunista Párt felvonulása. Eredetileg színesben készült fotó (kicsit digitálisan tovább javítottam a minőségén). Forrás: FORTEPAN..
Az elmúlt részben Sherlockék egy kórházi sorozatgyilkos után nyomoztak, aki haldoklókat segített át a túlvilágra törvénytelenül, Watsonról pedig kiderült, hogy bár még mindig jó orvos lenne, jobban bejön neki a drogfüggők — főképp Holmes — pesztrálása. Az eheti részben…..
szucska 2013.03.01 11:24:56
Rendszeresen olvasom a hozzászólásokat és úgy látom, a kommentelők többségének nem tetszik ez a sorozat. Néhányatoknak már az is megfordult a fejében, hogy egyszer és mindenkorra lemond a Sherlock Holmes-történeteknek erről a feldolgozásáról. Ha elfogadtok egy tanácsot,…..
szucska 2013.02.08 10:20:25
@Láng Vince: Hát pedig, ha beválik a gyerek számítása, hogy csak egy gyilkosság miatt szállhatnak rá, plusz enyhítő körülmény, hogy a Lufis molesztálhatta, blabla, akkor záros határidőn belül szabadulhat.
Másrészről már láttunk olyat, hogy valaki a rács mögül mozgatja a szálakat.
Aki ekkora manipulátor, annak bármi sikerülhet.

Na, kiálmodoztam magam. :)
Mary Margaret futva szökik az éjszakai erdőben. Az ügyvédje és a seriff a fogda előtt konstatálják a tényállást, és azt, hogy innentől lesz igazán bajban a kis Füles. Henri egy nagy masnis kislányról olvas a mesekönyvben, a seriff pedig a sorozatban először fegyvert vesz…..
szucska 2013.01.24 10:08:58
@cicamaca:
Mindennek megvan a maga oka, nyugi.

Ami meg azt illeti, a Pinocchio sem igazán Grimm, mégis van Gepettónk meg Tücskünk - szóval inkább Disney, mint Grimm. Úgy viszont minden stimmel. Eddig...

(((Apró megjegyzés, hogy a Szív királlyal sikerült behúzni mindhárom Csillagkapu-sorozatot. :) )))
szucska 2013.01.24 10:19:57
@szucska:
Helyesbítem magam. Maradjunk a Grimm-Disney halmaznál, hogy Rumpi és Piri et al. is maradjon. Okoskodás befejezve. :)

(De az "Eddig..."-et fenntartom. ;) )
Igazi szerel/mes/e van ma, ez a menő-Rumpi epizód végre. A hetedhétországontúli királyság palotájában az öreg király és vezérkara reményt vesztve várja a megmentőt, aki megnyerhetné nekik az ogre háborút. Barnabella kiscicaként kuporog apukája mellett, amikor kopognak az…..
szucska 2012.11.13 12:05:07
@Dogla:
Fear not! Következő rész nov. 25-én a szokott időben, a szokott helyen.
1. Mondá az Úr Noénak: Menj be te, és egész házadnépe a bárkába: mert téged láttalak igaznak előttem ebben a nemzedékben.2. Minden tiszta baromból hetet-hetet vígy be, hímet és nőstényét; azokból a barmokból pedig, a melyek nem tiszták, kettőt-kettőt, hímet és…..
szucska 2012.09.20 16:12:08