Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bringasnandi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen jelezték, hogy nem igen frissül a blog. Ennek oka egyszerű: mivel mostanában nem nagyon adja ki a gép a kirándulás lehetőségét, így nem nagyon van miről beszámolnom. Azért most egy picit mégis megpróbálkozok mesélni kalandomról a szervekkel:Román rendőrrel egyszer akadt…..
Fél év Erdélyben Parajd 2010.07.05 17:51:00
Adós vagyok egy rövid kis mesével Parajdon töltött hétvégémről, melyet Boti barátomnak köszönhetek. Képet nem mellékelek, mivel később kiderül, hogy miért nehéz fotózni.Szóval Parajd. a legfőbb dolog, amiről híres ezen település: a sóbányája. Legyen az konyhasó,…..
A napokban kezdték el Csíkszépvíz 1799-ben készült székely kapujának a felújítását, a héten pedig Csíkszentgyörgyön is nekifognak a restaurálásnak. A műveletet a Kőlik Kulturális Egyesület és Hargita Megye Tanácsa támogatja – tudtuk meg az utóbbi intézménytől…..
bringasnandi 2010.06.05 16:24:24
Következő bicajtúrám az oroszhegyi kilátóhoz vezetett egy kedves ismerős tanácsára. Igen Csabi, ezt a falut rólad nevezték el... :) Elsőre gondoltam, hogy a 14 kilométer plusz 4 a kilátóhoz nem lesz vészes, aztán mikor szembesültem a szintvonalakkal, picit elszállt a lelkesedés,…..
bringasnandi 2010.05.22 16:51:42
@Albu:
Na látod Levi erről beszéltem. Mennyire elszaporodtak Brassóban a medvék, s beszabadultak az emberek közé táplálék miatt. És ezeket a medvéket engedték el a Hargitán. Tessék vigyázni. A medve nem játék :)
Fél év Erdélyben T-2 2010.04.28 13:20:00
Péntek reggel - most már nagyon úgy tűnik - elindulok :)A bicaj szervízben van, mivel a nyolcasokat, deformációkat ki kell szedni a kerekekből, valamint nem árt a féket is megcsinálni, hogy fogjon rendesen. Meg hát vettem egy szarvkormányt is, mert köztudottan "apró" kezeim…..