Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akusias

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Véleményvezér a kormánytagokat értékeli – nem az elődeikhez, hanem az elvárásokhoz és a feladatokhoz viszonyítva. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor hétfőn bemutatta minisztereit. A társaság már első látásra is elég vegyes: tapasztalt és kipróbálatlan, markáns és…..
Orbánról eddig is tudtuk, hogy nem a számítástechnika ördöge. Ezzel együtt sikerült minket is meglepnie azzal, amit saját választási fotóalbumának dedikálásakor mondott az index-nek: "A csütörtökön bemutatott album képei ugyanis jó sajtófotók, amelyekből kiderül,…..
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
Akusias 2010.04.28 15:49:01
@Bambano: Hát féljél csak akkor hátha jobb lesz valami ebben az országba... Én maszoptól félek hogy még mindig van egy pár százalékuk a parlamentbe és még mindig vannak emberek akik szemellenzővel közlekednek ebben az országban. Viktornak szarból kell várat építeni és csak szurkolni tudok neki,hogy sikerüljön.kétharmada van talán ez nem véletlen szerintem nem nagyon fél ez az ország Orbán Viktortól! Nincs is oka rá...
Akusias 2010.04.28 16:14:36
@iBKV: Nem motorozom és ha tenném a sisakomon lenne plexi... be kéne már fejezni Orbánnal való riogatást kicsit lejárt lemez!!! Én örülök a választási eredménynek nem tagadom... minden megkapott a fidesz hogy rendet tegyen ebben az országba... Hát hajrá... ha majd elkúrják én beismerem hogy tévedtem de most rajtatok a sor hogy magatokba nézzetek és kinyissátok a szemeteket és megnézni hogy mi van ebben országba!!!! És akkor talán megértitek hogy én miért szurkolok a következő négy évhez... ennyi...