Regisztráció Blogot indítok
Adatok
posy

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor kiderült, hogy elég fapados a házhozszállítás az Euronicsnél, most pedig G. arról panaszkodik, hogy a saját áraikat sem ismerik. A honlapjukon 20 ezer forintért reklámozott médiaboxot például 32 ezerért akarták odaadni. Amikor szembesítette őket ezzel, egyre viccesebb…..
posy 2013.03.13 16:26:01
@Peterpapo: Itt a poszt toló.

Nem, nem is lett volna rá alkalmazható heylben a cserejakció.

Az akcijó lényege az, hogy bármilyen általuk forgalmazott elektronyos cuccot beadhatok, hogy kedvezményt kapjak.
Ha ezen múlt volna, akkor veszek 1500 forintért helyben egy elektromos fogkefét, teszek egy kört a bejárat körül, és becserélem :)
posy 2013.03.13 17:00:40
@[megmondoember]: Utólag az a véleményem, hogy jobban jártam, hogy nem erősködtem miatta. A neten néhány ezressel drágábban találtam egy pöpec Asust, magyar webshopból, amivel összességében szerintem boldogabb leszek.

Egyébként szándékosan igyekeztem kedves maradni, hátha a nagyhatalmú eladósrác méltányosságból mégis csak beárazza nekem 20ezerért. Még most is meg vagyok győződve róla, hogy ha a második, bunkó kolléga nem jön oda, a kissrác megoldotta volna.

Mindegy, igaza van annak, aki azt írta, hogy ha tudom, hogy sz*pni fogok, minek megyek én a f* elébe.
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
posy 2009.01.14 16:11:44
Korábbi munkám során elég sok dolgom akadt a postával, mert (nagyon) nagyfeladó volt a cég, és a feladások nagyrészt én intéztem. Azok a dolgok, amiket tapasztaltam ősz végéig, már önmagukban megérnek egy posztot.

1. Alapszabály lett elég hamar, hogy ha a feladott dolog eszmei rtke meghaladja a 100 Ft-ot, akkor ajánlás nlkül (most épp +200 Ft) semmi értelme feladni. A többi rendszeresen eltűnt, még a filléres receptfüzetecskék is.

2. Nagyobb értkű dolgot kizárólag értékbiztosítással küldeni. Ha sérülten, hiányosan - neadjisten sehogyan - érkezik meg, a posta a megjelölt rték többszörösét fizeti vissza. Ez nagy visszatartó erő, sosem volt panasz ezekre a feladásokra (10.000 Ft érték esetén ajánlotti díj + háromszáziksz forint)

A világ legszemetebb szopatásai posta módra:

- Az értékküldeményeket öntapadós papírral leragasztva, a ragasztásnál pecsételve vagy aláírva kell feladni. Több vnyi tapasztalatunk, és több ezer ilyen küldemény feladása után egyszercsak a posta rászokott, hogy százas nagyságrendű tételeket küld vissza, helytelen biztonsági ragasztás miatt, a feladási díjat pedig újra meg kellett fizetni átragasztgatás után.

- Ha egy ajánlott küldemény nem érkezett meg, lehet tudakozódni. Ez egy nagyon vicces dolog, mert emlékeim szerint többe kerül a tudakozódási nyotatvány benyújtása, mint egy szabvány ajánlott küldemény feladása. Ekkor a posta nagykegyesen utánanéz a könyvelésben, hogy mi lett a feladott dolog sorsa. Ez minimum 1 hónapot vesz igénybe, és jó esetben kapsz egy levelet, hogy gratulálunk, kézbesítve lett időközben.

- Rossz esetben kedves levél a postától, hogy sajnáljuk, az ajánlott küldemény elveszett.

- Ez esetben a feladási díjat vissza lehet kérni. Mindent összevetve ha veszünk egy szabvány levélelet, ami elvész, benne valamilyen fontos irattal pl, aminek a feladása 270 Ft-ba kerül, plusz hozzáadjuk a tudakozódás háromszázegynéhány forintos díját, a mérleg: A posta semmit nem csinált, de nyert rajtad kb 100 forintot, miközben te az elveszett küldemény eszmei értéke miatt sokkal nagyobb mínuszba kerülsz.

Most hirtelen ennyi jut eszembe...

De ugyanennél a cégnél futárszolgálattal is volt mókás helyzet. Szerződsben álltunk egy nagy futárcéggel, heti szinten többszázas feladással.
Előfordult olyan, hogy a feladott cucc nem érkezett meg a címzetthez, ámde a fuvarlevél visszajött "Kézbesítve" megjelöléssel, rajta az átvevőnl odahamisítva a FELADÁST anno intéző kollegina aláírása gondosan elírva. Ezen a mai napig csak ámulunk és nem értjük...
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
Tavaly nyáron megkérdeztünk titeket, milyen funkciókat hiányoltok a Vipmailből. Sok jó ötletet adtatok, amit köszönünk. Észrevételeitek nyomán elkezdtünk dolgozni a levelezőrendszer átfogó megújításán, korszerűsítésén. Örömmel mondhatjuk, hogy hamarosan elkészül a…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
A mai napon véget ér egy korszak az Index életében. Nyilván mindenkinek megvan a maga elvárása az egyik legnépszerűbb magyar hírszájttal kapcsolatban. Ahány ember netezik Magyarországon, annyiféle új Indexet lehetne csinálni. Nehéz megmondani, hogy egy, a legszélesebb…..
posy 2007.07.23 01:33:06
- Partnerek közt a használtautó.hu ékezetes linkkel van, nem is működik. (haszn%C3%A1ltaut%C3%B3.hu)


- Ez nem tudom mikori hiba, de az adatvédelem oldalán a head title-ben elgépelés van (Az Iindex internet tartalomszolgáltató) :)

- Továbbra is él, amit nemrég írtam: ha régebbi rovatot hozok be, a design a lehető legrégebbi... szemes kereső, stb... pl:
index.hu/kiskaracsony

- Az alsó cikkömlesztményben (Hétvégi testnevelés, stb...) a blokkok végén a szöveges hirdetések úgy vannak elhelyezve, mintha kapcsolódnának a témakörhöz, de valójában tök más... pl sport hírek alatt gazdasági hirdetés. Ezeket el lehetne választani valahogy, vagy legalább minimálisan téma szerint belőni őket?

- A vonalzó és derékszög... első pillantásra nagyon haha, de szerintem inkább kicsit túl zizi a címlap szelleméhez. A rovatoldalakon már szeretem a gyengéd marhulást, de itt nem biztos, hogy kéne.

Még egy megjegyzés:
A hármas tagolás miatt a rovatoldalak úgy néznek ki, mintha 1/3 tartalom és 2/3 reklám lenne :S
Legjobb példa erre a Gazdaság oldal... Bal oldalt a cikkek, középen már 'partner' oldal posztjai, jobboladlt tömény reklám és partner oldal posztjai, tűzdelve egy apró sajáttal.