Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rambolina

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szombaton az MSZP majálisán voltunk kint, ahol egy Gaudi Nagy Tamás és Zagyva Gyula vezette hatvannégy vármegyés csapat zavarta meg az antifa egységfrontot. Kínai és Trágár barátainkkal együtt még azelőtt sikerült megörökítenünk az Üzenj az erőszaknak!, az Üzenj a…..
  Most szombaton a Ligetben Horváth Csabának volt egy jó híre Budapest számára: a szocialisták ingyenessé díjmentessé tennék a BKV-t a fővárosiaknak. Az ötlet önmagában is meglehetős értetlenséget és indulatokat váltott ki a sajtóban, a VEKE azonban emlékezett…..
Eszpée nem hiába a magyar internet babérkoszorús veteránja: még le sem esett a tojáshéj a magyar demokrácia legfrissebb kabinetjének fenekéről, barátunk máris borzalmas képviccel állt elő. Reméljük, hogy ez nem tántorítja el a Fideszt a szükséges, kemény intézkedések…..
A mai nappal egy netes vitasorozatot indítunk „Vegyél részt az MSZP megújításában” címmel. Ennek az első posztját olvasod. De a részleteket itt olvashatod el! Még egy hét sem telt el azóta, hogy az MSZP elvesztette a választásokat. A párt egy izgalmas nyüzsgő…..
A magyar baloldal megújulása elkezdődött. Nap mint nap elképzelések, dokumentumok és vitairatok látnak napvilágot. A Piroslap is számtalan ilyen anyagot kapott. Az elkövetkező napokban hetekben publikálni fogjuk őket. Mindegyikből igyekszünk kiemelni a lényeget, de a teljes…..
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a dr. Magyar György által képviselt Bolgár György kétmillió forintos kártérítést köteles fizetni Kruchina Károlynak és Vincének. 2007. március 15-e után Bolgár Megbeszéljük című klubrádiós műsorában egy…..
rambolina 2010.04.29 20:57:38
@Gurney Halleck: Te canabisz ürülék turkáló szöveged undorító és felháborító.
Nem vagy te cionista, magyargyűlölő?
Tudod hova menjél lakni, ..oda.
Ha balos szoclib vagy, akkor melyik tolvaj frakciónak vagy a tagja? Esetleg seggturkász is vagy? Ez halmozott!
rambolina 2010.04.29 21:46:20
@Spanish Vax: Ordas paraszt vagy te seggnyaló és turkáló koma. Nem féled az .....-t. Ennyi hazaárulót, a szél mindenhova odafújja a sok szar szemét alakot.
Ki az a bolgár gyugyo, nem itt a másik undormány a szadeszes levitézlett pacalkocsmáros kunce?
Szép kis társaság.
  Tegnap még csak annak örülhettünk, hogy Lendvai Ildikó kuruc.infós alapokon nyugvó nemzetközi sajtótájékoztatót tart a jól sikerült Kubatov-beszédről, de a fene gondolta volna, hogy ez ilyen látványos lesz. A Népszabadság fotóján nagyon szépen látható,…..
Olyan szépeket írt a mandiner a Fidesz által újabban nem preferált Sólyom Lászlóról, hogy szóljunk mi is a köztársasági elnökről egy szót. Vajon mi állhat a Fidesz döntése mögött? Miért nem akarják a konzervatívok Sólyomot elnöknek? Nem hiszem, hogy azért, mert Orbán…..
rambolina 2010.04.29 10:18:41
@Margit néni: Nézze kedveském, magácska nem fog megöregedni, mert a savanyú Jóska elviszi a komcsi, vagy liberális kibucba, s a palesztinok megkeserítik életét.
Jó lenne ha tisztességesen beszélne, idős emberekről. Értve vagyok!
Ugyan ez a többi undormánynak is szól.
Sárdobáló Joggal? 2010.04.29 07:00:00
Vége a 2002 óta tartó MSZP-SZDSZ kormányzásnak, de annyira, hogy a Fidesz akármikor alkotmányozhat is, ha úgy tartja kedvük. Az elmúlt nyolc évben sok minden volt prioritás a kormány számára, a kisebbségek, hátrányos helyzetűek látszólag azonban folyamatosan. A kérdés az,…..
Két napja láttam az első plakátot, csak futólag a buszról, ahogy a betűtípusra meg a színvilágra néztem, elkönyveltem magamnak: egy új LMP-s plakát, de meg is jegyeztem, hogy majd elolvasom. Tegnap azonban a buszmegállóban állva rádöbbentem, hogy a zöld színű plakát nem az…..