Regisztráció Blogot indítok
Adatok
far severö sapirico

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami pedig el akar porladni, azt hagyni kell, hadd porladjon. Másnál. Ha nem egy Ferrarilamborghini, akkor lesz még olyan jobb is.És így az, ami megmarad, előbb-utóbb tényleg többet is ér. Már ha valakinek számít a befektetés is, és nem csak a pénzszórás egy zseniális…..
far severö sapirico 2010.04.28 12:52:17
Kedves zsoltunknékünkTE . Írásod megint remek , mély s filozofikus volt , s tulajdonképp nem is Néked írom , hisz errôl , amit fogok mon Dani , már beszéltünk : nem méltó hozzád egyetlen káromkodás sem ( vagyis : a többi ide író "írónak' írom , dacára Anna khogy egyikükk sem ivott még írót , de én egyszer láttam , esküszöm félliteres kiszerelésben egy tejtermékboltban , de nem mertem megvenni , mert bár imádom az újdonságokat , egyszer a világ legdöbbenetesebb városában , Velikó Tárnovóban ittam valami üvegest egy tejbótban , oszt' azt hittem , pisa . Ennyit az írókról ). Aztán egyszer csak jött az a csúúnya péniszikvi .
MInek ?
Szegény izlandi nyelvtanárom káromkodott úgy , hogy "penis eqiu in tue ani" , meg állítólag a nagyapám , hogy soha se ismételte magát , és ha elkezdte , hogy ",de a kutya veres faszát..." , akkor menekültek a MÁV vezérigazgatói folyosólyáról a nôk .
A Nagypolka írásod is nagyon tetszett ( a polákozás már nem ), de a legjobb ezzel a mostani írásoddal az , hogy intelligenciát adtál (már megint ) az olvasóidnak . Igen . Egy rémet járkálgatunk körül a gyûjtéssel , és remek , ha léTEzik végre valaki , aki kilépTEti az embert . Egy dolgot még hozzáírhattál vón , és ez az , hogy az ember a végén INGYEN oda is adhatja hôn szereTEtt tárgyát valami fiatalnak , ha biztosítva látja annál a Tárgy leendô védelmét ( ezen lapot nem olvasom , csak ha a Tibor szól ) ( Krakkóból írt a veTErán repülôgéptérrôl ).
sapirico , akinek most lett egy olyan hiperhifi orsós Unitrája , hogy sem az Unitra Klub , sem a gugli nem ösmeri :-))))