Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spantz

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánvaló, hogy egy malacot látunk az alábbi képen, de milyen állatot pillanthatunk még meg?..
Az egyik kedvenc szörnyes katasztrófafilmem a Cloverfilm, és a plakátján bizony ott rejtőzködik a szörny, még ha elsőre nem is veszed észre...
A bloghoz bár annyira nem illik, gondoltam mégis kirakom ezt a videót, amelyet 'Galadh Ereb' küldött nekem. Biztos vagyok benne, hogy itt is sok a retro-játékos és éppen ezért ezt nektek küldöm! :)  ..
Spantz 2008.09.06 20:32:50
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Rossz PC Juniorok PC Guru ... 2008.08.24 19:28:00
Nyilván sokan olvasgattok PC-s magazinokat. A nyaralás alatt szántam rá arra magamat, hogy valami PC-s újságot magamhoz vegyek. Mire végigolvastam láttam, hogy a következő játék a You Are Empty. Emlékeztek? Reactor csinált belőle 7 videót( beteeeg ) és engem személy szerint…..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
Nos, az oldal elköltözött, nagy reményekkel. Valószínűleg lesznek olyanok akiknek ez kényelmetlen lesz, ezért is féltem belevágni, de rengeteg új lehetőséget nyújt ez az új oldal.- regisztráció- képek pontozása- fórum- képek beküldése az oldalon keresztül- stb.A blog.hu…..
A mai kép Paul Parkus festményét ábrázolja. Ugye mindenki látja a viharral küzdő csónakot az utasaival. És most döntsétek a fejeteket jobbra! :)..
Bende két fantasztikus képet küldött nekünk. Az első képen egy francia uralkodó látható, a másodikon pedig egy ókori római. Ki találja meg hamarabb? :)..
Spantz 2008.07.01 09:30:16
Manapság a sok beküldött kép mellett alig tudok kibontakozni, de most egy szuper képet találtam nektek, ez lesz ám a kihívás! A következő képen, kérem szépen, 100 filmnek a címe megtalálható. Én 35-ig jutottam el, lássuk ti hogy haladtok? :)Ha ráklikkelsz a képre megnyílik…..
Ilyen jól bemutatott játékot régen láttam! Elismerésem a készítőjének! Egyetlen egy baja van, hogy egy kicsit keveset meséltél magáról a játékról, de azt mondom így is jó. Legközelebb celluxozd le a mikrofont mert a chipseszacskó recsegére emlékeztető effektus sokat ront…..
A mai képeket Sheela küldte nekünk, két Salvador Dali képről van szó, amelyek mindenképpen beleillenek a témába...
Spantz 2008.06.19 12:07:50
A mai képet Kiss Nikolett küldte. :) Azt hiszem nálam új értelmet nyert az a kifejezés, hogy "minden ami szemszájnak ingere" :D..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
Spantz 2008.06.07 20:21:00
"kalózol el minket..."  "ódió" :DHát emberek a City Interactive-tól ne várjunk sokat...TÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok Halooo2(2) 2008.04.21 20:10:00
Pocok írta, hogy egy ideig abbahagyja a videózást :) de előtte itt a Halo 2! :DTÖRÖLT VIDEÓ..