Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fleurt

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kis-, és nagylány álmodozott már - legalább egyszer - az esküvőjéről. Vizualizáltuk a nagy uszályos ruhát, a dekorációt, a helyszínt, még talán a tortát is. A menyasszonyi csokor azonban általában nincs benne ezekben az álmokban, pedig legalább annyira meghatározó…..
Nagy büszkeség a Fleurt csapatának, hogy immár a legnívósabb szállodák dobogósainak készíthetjük el virágdekorációikat – hétről-hétre. A Boscolo-nak, a Le Meridien-nek és egy ideje már a Four Seasons-nek is! Szeretjük a kihívásokat, és szeretjük elkápráztatni az…..
Fleurt Virág Blog Anyák napja 2015.04.25 10:27:52
Ahogyan már a nevében is benne van, ezen a napon az édesanyákat köszönthetjük, és hálát adhatunk neki azért a sok jóért, szeretetért, és gondoskodásért, amit életük során tőlük kapunk/kaptunk. „Édesanyám, virágosat álmodtam, napraforgó- virág voltam…..
Nyáron sokan vásárolnak lelkesen teraszukra vagy erkélyükre növényeket, melyekkel a tél eljöttével nemigen tudnak mit kezdeni. Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, a legnépszerűbb évelő növények teleltetésével kapcsolatos útmutatónkkal. A legtöbb szóban forgó…..
Novemberben minden bevásárlóközpontunk karácsonyi díszbe öltözik. Előveszik a jól bevált műfenyő girlandokat, felállítják a műfenyő karácsonyfákat, belógatják a fénykábel üstökösöket, most is, mint minden évben.  Pedig a köztéri dekorációkban is létezik…..
Fleurt Virág Blog Adventi koszorú 2013.11.04 20:06:27
Advent: jelentése „eljövetel”. Négy vasárnap, négy gyertya. Az adventi koszorú négy gyertyáját a szentestét megelőző bronz-, ezüst- és aranyvasárnapokon gyújtjuk meg egyenként. Fényük segít ráhangolódni az ünnepre,  szívünket ünneplőbe öltöztetni. A gyertyák…..
Rózsa – az örök kedvenc. A megbízható küldönc, kire nyugton rábízzuk üzenetünket. Legyen az egy szál rózsa, egy tucat, vagy akár száz szál, ezerféle dolgot közölhetünk vele. Egy csokor vörös rózsa beszédesebb lehet egy hosszú levélnél. Amit egy sms-be nem tudunk…..
Egy modern épület manapság elképzelhetetlen az építészeti designt követő beltéri és kültéri növények nélkül. Az ultramodern irodák portálok és teraszainak növényei számára építészek jelölik ki a helyet, az igényesen tervezett középületek helységeibe…..
 Az angol királyi esküvőnek nem volt részlete, amit ne előzött volna meg nemzetközi találgatás. Bár a legtöbb fogadást valószínűleg a menyasszonyi ruhára kötötték, minket virágosokat viszont Kate Middleton csokra foglalkoztatott leginkább. Abban biztos lehetett az…..
Az idei ballagási csokor trendekre leginkább a visszafogott extremitás jellemző.       Reneszánszukat élik a zöldségcsokrok finomabb és ízlésesebb formái, a csokorban pár élénk színű kaliforniai paprikával, retekkel vagy karfiollal. Szintén…..
2011 ESKÜVŐINEK VIRÁGDIVATJA 2011 esküvői virágdekor trendje széles választékot kínál színekben, formákban, virágokban egyaránt. Vannak persze menyasszonyok, akik számára divat ide – divat oda, ők már rég eldöntötték, milyen virág lesz az esküvőn. Pár hasznos tippet…..
 A 10 LEGKEDVELTEBB KARÁCSONYI DÍSZÍTÉS   A kereskedelmi üzletek már október végén karácsonyi díszben állnak. Decemberben viszont legyen az iroda, étterem, szálloda vagy otthon, teljes pompájában vagy csak egy-két apró részletében, de mindenhová besurrannak a…..
2010 – Kis karácsonyi divatbemutató   Ahogy az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet fordítunk az enteriőrök harmonikus kialakítására, úgy kerül fokozatosan előtérbe a karácsonyi dekorációk világunkba illesztése  is. S bár még a családias hangulatú,…..
 Esküvői asztaldekoráció – FLEURT stílusban Menyasszonyaink általában saját csokruk miatt izgulnak legjobban. Mire közösen kitaláljuk, milyen menyasszonyi csokrot kötünk, az izgalom is elmúlik.  Aránk lazultan dől hátra üzletünk párnázott foteljában,…..
  Számtalan flört története kezdődött már Párizsban, de amiről most szó lesz, azt így írják: Fleurt. 6 éve, egy párizsi utazás során született az ötlet, hogy a virágkötészet és a dizájntervezés keresztezésével új szolgáltatás jelenhetne meg a magyar…..