Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drhentesmeszaros

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johat, tudom, roma, ize. Vagy a beteg aki cigany. Mindegy.Egyszer Fabri mondta, h erdekes, nincs cigany hajlektalan, mert befogadjak egymast, ha ugy adodik, akkor 29en elnek 45 negyzetmeteren. Na mondd mar. Na ugyanigy olyan cigany beteg sincs, akit nem latogatnanak. Inkabb az van, h mar a mutetkor…..
Ugye van az ahogy mar irtam, aki mindenaron korhazba jon, ejjel 2kor egy haromhonapos bibivel a kisujja belso felen, de nagyon aggodik, es PONT erre jart.Na ennek van az ellentete, a makacs, aki nem er ra. Altalaban a felesege beszeli ra, hogy fiacskam, 2 napja hanyod a vert, mi lenne, ha lemondanad…..
 Lesz majd konkret sztori is, de hat valasztasok, remenyek, ezmegaz. Kulonben is azt irok ide amit akarok, halistennek. Szoval....szarabb lesz, az tuti. Mert1. felemelik a fizeteseket2. betiltjak a halapenzt3. a betegek elvesztik az orvosok befolyasolasanak egyetlen eszkozet4. hirtelen mindenki…..
Johat akor melyik legyen, eppen ez jut eszembe. Kezdo orvos voltam, ejszakai ugyelet. Ami, ugye azzal jart, hogy mondjuk hetfo reggel bementem 7re, aztan masnap delutan hazamentem joesetben 5kor. Az oraber, az pedig kevesebb volt, mintha a McDonaldsban dolgoztam volna, dehat ugye a kivalo…..
Praxis Feleslegesek a háziorvosok 2010.04.29 08:00:00
Jómagam harmincas éveim közepéig két háziorvost fogyasztottam. Soha szakmai kérdésben nem hallottam érdemileg megnyilvánulni egyiket sem. Velem kapcsolatban adminisztratív teendőket végeztek: gyógyszerfelírás, beutaló készítés. Ennyi. Mostani háziorvosommal való első…..
 Ez nem egy konkret eset, ebbol naponta 100 van. Jon az idiota, h faj a hasa. Miota? Hat... (es ilyenkor harom nagyon hulye valasz van: 2 honapja /  tiz perce / mar el is mult). Jo, mondom, akkor vervetel, ultrahang,  minden negativ, tessek elhuzni haza, kell a hely annak akinek…..
Egy igaz történet a magyar egészségügyről! Febr.10-én reggel megérkezek a lányomhoz vidékről B.p.-re, ahol egyetemistaként lakik egy XI. ker. albérletben. Hasmenése van napok óta, s ebből adódóan hozzájön egy kis nőgyógyászati probléma is. Hívom a körzeti orvosát, akihez a…..