Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Újbaloldalért

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be kell vallanom, politika iránt érdeklődő egyénként több párt hírlevelére is feliratkoztam az elmúlt években. Természetesen erre a célra egy külön e-mail címet használok, amit nem szoktam naponta nézni, ezért most egy kissé megkésve számolok be egy érdekes esetről. Ma…..
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
Ritka helyzetben vagyunk: a voksolás utáni időszak minden bizonnyal érdekesebb és különösen kiszámíthatatlanabb lesz, mint amilyen maga a választás volt. Április sok nyitott kérdést lezárt, ezek többsége azonban már hónapokkal korábban sejthető volt – nem véletlen, hogy…..
Kedves Honfitársam!   Lezárult a 2010-es országgyűlési választás és reményeim szerint lezárul egy politikailag terhelt közéleti korszak is. A Lehet Más a Politika egyedül álló módon szakított a rossz reflexiókkal teletűzdelt politikai gyakorlattal és hitet tett a…..
Propaganda LMP 2010.04.27 18:33:00
 Igen két új párt van a parlament székeiben. Ez lehet jó de lehet rossz is. Nézzük, hogy az LMP bejutása milye? Schiffer András igen csak örült, hogy bejutottak. De mint előzö célpont ő sem igazán tud egy kerek mondatot megfogalmazni rendesen. Nem hiszem, hogy pártelnöki…..
Vége van a kampánynak, vége van a választásoknak. Elkezdőthetne egy olyan folyamat, amely végre az ország érdekét szolgálja. A választások eredményeiből jól látszik, hogy az emberek többsége nem kér ebből az MSZP-ből. Az elmúlt időszak után ez teljesen érthető és jogos.…..
JobbikA héten kiderült, hogy a Jobbik bankadót vetne ki. Sőt, a rádióban hallható legújabb reklámjukban a devizahitelesek megvédését hangoztatják. Ezzel az ügyes húzással ismét jelentős tömeget szólítanak meg. Hogy konkrétan mit kezdenének a devizahitelesekkel, az nem derül…..
Választás 2010 MDF, SZDSZ,LMP 2010.04.07 09:51:00
Még tartozom e három párt programjával. MDF Van a honlapjukon egy konzervatív teszt, érdemes kitölteni. Én eddig azt hittem konzervatív vagyok, de kiderült, hogy csak jó úton haladokJ. De nézzük a programot. A program 80%-a a múltról szól, dicsőítve az Antall kormányt, a…..
Az MSZP egyetlen budapesti reménye a 13. kerület. A tavalyi EP választáson itt az MSZP legalább megközelítette a Fideszt. Szanyi Tibor reménykedik. Az biztos, hogy szoros meccs lesz, de mi inkább Dr. Szalay Péter (Fidesz) győzelmére fogadnánk. A harmadik helyre a Jobbik fut majd be…..