Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knomi

9 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha lusta vagy kattintani, akkor sem maradsz le semmiről, mindössze ez a kép van az oldalon, amit szerintem sokszor fogunk látni még az elkövetkezendő napokban. ..
knomi 2010.12.05 19:26:32
@feldoras: ok, lehet, hogy igazad van. de sajnos az elbaszott beruházásokat, lopásokat már nem lehet visszaszerezni. Azok el vannak lopva, el vanna baszva. Tehát akkor most mit lehet tenni? Újabb hiteleket felvenni, vagy fogni, államosítani a nagy pénzt és ezzel megoldani gyorsan hatékonyan a hiányt.
Ami vicces még ebben az egész mnyp-s ügyben az az, hogy a mnyp-k ugye leginkább államkötvényeket vettek a befizetett pénzből, amire az állam kamatot ad. Ebből az állam által adott kamatból kell műkdötetni nyereségesen a mnyp-ket, ebből kell fenntartani a székházakat, igazgatói fizetéseket, takarítónői wc papír hazalopásokat.
Szóval végeredményben az egész mnyp-s rendszer -magyar verziója- egy full nagy bukó, hazugság, átverés. Nem az, aminek lennie kéne.
Nem tudom, máshol ez hogy működik, de hogy itt és ebben a formában ez nagyon egészségtelen és gazdaságilag fenntarthatatlan az biztos.
knomi 2010.12.06 11:00:38
@feldoras: az alap probléma valójában nem is az állami vs. mnyp csata, hanem eleve a nyugdíj rendszere. A nyugdíj, nyugdíjkorhatár, idősek nyugdíjazása egy újkori találmány, egy mesterséges és hibás képződmény. Az egészséges az lenne, ha mindenki addig dolgozna, ameddig bírna, ez után pedig az utódai tartanák el az öreget cserébe azért, amiért az öreg felnevelte, etette, iskoláztatta a gyereket. Szerintem ez a jövő, csak a modern kormányok még nem merik kimondani.
A Galileowebcast csapatától kaptuk az infót, hogy élő, magyar szakkommentárral megtámogatott közvetítést szerveznek a mai asztrobiológiai bejelentéshez:A Földön kívüli élethez kapcsolódó rendkívüli bejelentésre készül a NASA, magyar idő szerint ma (dec. 2-án csütörtök)…..
knomi 2010.12.03 12:52:53
@Süni Papa: ez vahogy olyan nekem, mint amikor a parasztbácsit elvitték az állatkertbe, megállt a majomketrecnél, és azt mondta "ilyen állat márpedig nincs"
knomi 2010.12.05 13:46:39
@wasdarab: "A Földön kívüli élethez kapcsolódó rendkívüli bejelentésre készül a NASA.....",

na ezt majd a wikileakses fiú fogja bejelenteni, hacsak el nem teszik láb alól addig...
nagyon várom már!
knomi 2010.12.05 13:47:33
@knomi: mármint nem azt, hogy eltegyék láb alól, hanem, hogy tegye közzé, amit a földön kívüli életről szerzett iratokban áll
Már az oldalból áradó hamisítatlan manhattan-élmény is lenyűgöző, de hogy valaki annó a Manhattanből írta a szakdolgozatát (kedvencem a Manhattan, a fénykor c. fejezet!), az még engem is meglepett!..
knomi 2010.11.20 13:57:18
Régen volt láncreakció-játék, a Nuclearoids viszont mindenképpen említésre méltó a műfajból. Az első néhány pályán még nem látszik, milyen átgondolt játék, aztán az ember rájön, hogy az egyes felrobbantandó bigyók hogyan működnek. Általában igaz, hogy amint két bigyó…..
Mi van, indul az egész család?  ..
knomi 2010.09.05 01:01:32
@sirFranky: nézzétek csak a 4.a osztályt, van ott egy Vona :)
Az alábbi történet egyik legtipikusabb példája annak, hogyan nem szabad gépjárművet vásárolni. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha kiderül, hogy az autó lopott is.Tisztelt Zugügyvéd!Autó adásvételi probléma miatt fordulok önhöz.Történt aug. 12-én, hogy egy…..
knomi 2010.08.25 19:11:54
Nézd, én most adtam el az autómat. Az új tulaj nem tudta átírni, mert azt egy végrehajtó lefoglalta. Kinyomoztam a végrehajtót, valamiféle parkolási díjtartozás volt a kocsin, mintegy 3.800 Ft + némi végrehajtói illeték. Ezt kifizettem. Az új tulaj mégsem tudta átírni... vissza a végrehajtóhoz, aki közölte, hogy van itt még egy kis 1.900.000 Ft-s tartozás a parkolás miatt. Kicsit ledöbbentem. A végrahajtó nagy kegyesen utánaézett és kiderült, hogy egy fránya programhiba miatt lett ekkora a már kifizetett tartozás. A vicces az egészben az, hogy a végrehajtó három éve foglalta le a kocsimat, de erről egy árva iratot, levelet, telefont nem kaptam... semmit. Egy olyan címen kerestek, ahol életemben nem is jártam.
Az ügy lezárása után megkaptam a végrahajtól az összes ezzel kapcsolatos iratot, számlakivonatot. Az egyiken szerepelt egy 9.000 Ft-s befizetés még 2007ből. Mókás, mivel az alaptartozás 3.800 Ft volt, én nem tudtam a foglalásról, de valaki a nevemben mégis befizetett 9.000 Ft-t a végrahajtónak.
Hogy és miért lett befizetve 9.000 Ft a 3.800as tartozásra?

Az a sanda gyanúm, hogy az egész parkolási ügy kamu, illetve nem is az enyém, hanem egy valakié, akinek a címe hozzám lett csatolva, ahol ugye engem a végrehajtó keresett.

No, aztán kiderült, hogy az eladott kocsi alvászáma nem egyezik azzal, ami a rendszerben van, így ismét átírathatatlanná vált a kocsi.

Intéztem egy alvázszám ellenőrzést egy meg nem nevezett KHM vagy milyen autó-közút-felügyeleten 2.000 ft jattért úgy, hogy az illető kívülről(!) két helyen lefotózta a kocsit. Az igazol iraton ez állt: az alvászám olvashatatlan, az új alvászám: 123

na, csak ennyit vígasztalásképpen:)

Tiszta móka az élet.
A nyári szünet után szombaton újraindult a Megasztár ötödik évada, és ennek kapcsán úgy döntöttem, hogy jóslásra adom a fejem. Van ugyanis egy (elismerem, teljesen légből kapott) elméletem ezügyben.Ahhoz, hogy elmagyarázzam, mire alapozom bátor, de cserébe teljesen komolytalan…..
knomi 2010.08.24 11:45:11
@Bogyó 2: Rúzsa Magdiról direkt nem ejtettem szót. Talán ő az egyetlen, aki egészségesen tudta feldolgozni és kihasználni a Megasztár adta lehetőségeket.
A többiek sajnos nem, nem tudtak élni a lehetőséggel, avagy rossz irányba vitték el őket a popszakma és a kőbányai muzsikusok zenét nem alulról ösztönnel, hanem felülről, tudományosan megközelítő betanított munkásai.
A vasárnapi választások kiemelkedő nézettséget hoztak a blog.hu számára, rekordterhelést mért a Webaudit: 401e UU (egyedi látogató) / 1.766M PI (oldalletöltés). Természetesen ez köszönhető annak is, hogy az index.hu címlapján a blogok a szokásosnal is nagyobb teret kaptak,…..
 Lfszt mindenkinek, jó estét. Ennek a sokadik szériának nem győztese, hanem vesztese lesz. Veszetese, mint Tóth Vera vagy az összes eddigi "győztes." Győztes.. akinek amúgy is gyenge egyéniségét még tovább rombolta egy teljesen előnyetelen, teszkós fellépésekre…..
kNoEmI Oszlik a Kispál 2010.08.09 21:39:00
Oszlik, sok év után.  Rossz lehet ma színpadra állni nekik. Vajon mire gondolnak? Hogy ezt a riffet ma úgy eljátszom, mint még soha? Ma úgy fog szólni a basszusgitárom, mint az állat? Mire gondol közben a zenész?Hogy én mire gondolok? Azt, hogy sosem értettem a Kispált és a…..
Aki már teljesen szétstarcraftozta az agyát, és vágyik egy kis felüdülésre, próbálja ki a Take a Walk című cukiságot. Nagyon klassz, az elején andalítóan nyugtató, a végére vérpezsdítően felüdítő zene, némi kis ugrálás, tündéri grafika, és persze, achievementek (a tíz…..
Mostanában elég sokat lehet hallani arról , hogy a Duna kihasználatlan terület. Egy Budapesthez hasonló adottságokkal megáldott városban általában élénk vízi forgalom zajlik, az emberek hajóval szelik át a folyót, azzal mennek munkahelyükre, néha meg csak úgy felszállnak, a…..
Igazándiból szombaton akartam kirakni, de már mások is megírták, úgyhogy jöjjön Dóra!..
No, itt van ez a Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton, mint élete legnagyobb eredménye. Énekel, műsort vezet, modellkedik, ahogy a hazai felkapaszkodott "celebek" szokták. Lindácska 2 éve már szerepelt nálunk is, mikor a Cool TV délutáni élő adását többször piásan…..
knomi 2010.07.11 16:51:57
@zero: úgy tűnik nem történt semmi, mert a semmiről írtál egy posztot. Ugyanez a történet ugyanazon a napon száz másik névtelennel megesett. Ugyanezen a napon száz másik névtelen százalékolta le magát mondvacsinált okokra hivatkozva, száz másik névtelen verte át az adóhivatalt, száz másik szívta le a benzint a teherautóból, vagy vert meg egy 12 éves gyereket egy olcsó zenekihangosítós nokiáért.

Nemtom' miért igényelte Lindus a járadékot, tényleg nem tudom. Nincs rászorulva ez tény. De nem az ő napi ezrese fogja az országot kihúzni a bajból, ezek az összegek nem tételek, még akkor sem, ha a fent említett százak kis ügyeskedéseit is belevesszük.

Csak hát szegényének neve van, arca van, ápolja, menedzseli magát, küzd, dolgozik, vállalkozik, agyal azon, hogy mi legyen holnap, hogy jusson előrébb, stb, mint ahogy mindenkinek CSINÁLNIA kéne. Erre meg itt stresszeled tök feleslegesen. Csúnya lesz tőle a bőre, azt' nem lesz majd kire irigykedni.
knomi 2010.07.11 18:13:11
@Beosztott: ez a szomorú, hogy a semminek ekkora "értéke" van.
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
kNoEmI JobbikFail 2010.05.15 00:54:00
Aranyos az egész, meg különben is a f@sz kivan.. nem azért akarok blogolni, hogy én is a Jobbikról írjak, a Jobbik gyerekbetegségein agyaljak... nem. De már megint mit látok! Annyira vicces:   Valahol mindig elbasszák a srácok, a rajongók, a támogatók. No, ezért lesz iszonyat…..
Vajon miért pont 88 oldalas a Jobbik programja? Vajon miért hangsúlyozzák ki ezt lépten-nyomon? Pl. Gaudi-Nagy Tamás itt: http://www.youtube.com/watch?v=uB_hYfsw8B8#t=4m28sEz valami rejtett üzenet lehet a szavazótábornak, a nagyvilágnak?Ugye, mint köztudott a 88 nem más a…..
 Egy amatőr elemézése, megérzéseire hagyatkozva - jóslási céllal. Kivel mi lesz néhány év vagy hónap múlva, kinek mit kell tennie a túléléshez. Kérdések és egyéb érdekességek, feltételezések. A hosszú bevezető, alcím/főcím után jöjjön a lényeg: Fidesz - 68.1%…..
knomi 2010.04.30 03:25:47
@iii: szerintem neked kell dolgoznod rajta, az LMP-nek 16 képviselője van, ami 4.15%os eredmény, igaz 98.2%os feldolgozottság mellett. (forrás: www.valasztas.hu)

A hírlevéllel kapcsolatban: ilyen emberi hiba nincs. Ha ctrl+c ctrl+v módon megy ki a hírlevél tizenakárhányezer embernek, akkor sincs ilyen hiba. Ki az az informatikus, aki bekopipésztel két jobbikos hírt, majd kiküldi, ennyire nem lehet bebaszni.
Akármelyik hírlevélküldő szoftvert használják, akkor sem lehet ezt elrontani... csak akkor, ha mindkét párt hírlevelét ugyanaz a cég küldi ki. Ha meg figyelmetlenségről, egyszerű emberi hibáról van szó, akkor ebben a pillanatban kérem elvenni az LMP mandátumait, mert joggal feltételezem, hogy a kezemben lévő hivatalos LMP program más párt programja. Az utcasarkon lévő LMPs plakát is egyszerű emberi tévedést tartalmaz. Azaz a választók nem az LMP-re, hanem egy másik párt programjára, szlogenjeire adták le szavazatukat.
http://kuruc.info/r/2/58656/ Zöld mezbe bújt zsidógyerekek (vezetésével) bénítják meg a fővárostA Critical Mass kerékpáros felvonulás miatt a hidat 14 órától 16 óráig lezárják, az Erzsébet hídon pedig csak Pestről Budára lehet majd közlekedni – tájékoztatott a…..