Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaabio (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja a szaksajtót járja a hír, hogy néhány Snapdragon 600-zal szerelt S4-ben olyan, lejátszáskor jelentkező hanghibát találtak, ami gyakorlatilag élvezhetetlenné teszi a zenehallgatást a készüléken. Ennek járt utána néhány XDA-s arc, és néhány mérést sikerült is…..
Egyre több blog és online szakújság vizionálja a Samsung Galaxy S4 februárra-márciusra tehető bejelentését (ekkor lesz ugyanis az MWC - Mobile World Congress, az egyik legalkalmasabb bejelentő-helyszín) és megjelent az első kép is a részben várt és részben egyáltalán nem…..
Szerda este ismét összerezzenhetett a tech-világ gyomra, mert bejelentették a már mindenki által ismert TheirPhone 5-ös verziójának megjelenését, amelyet 199, 299 és 399 dolláros áron lehet majd megvenni (persze külföldön) és 16, 32, ill. 64 gigabájt beépített, és sehogyan sem…..
Egyértelmű tény, hogy a 2012-es év két legnagyobb androidos készüléke a HTC One X és a Samsung Galaxy S III. Rengeteg kiváló telefon került már vagy kerül hamarosan a boltok polcaira, de ez az a két óriás, amiket nyugodtan tekinthetünk a kategória csúcskészülékeinek. A HTC,…..
Elvileg mától kapható a világban (már ahol) a Galaxy S III - de kisebb porszem akadt a Samsung gépezetébe. A készülék ugye a megszokott fekete-fehér (esetleg rózsaszín) alapkombináció helyett kizárólag márványfehér (marble white) és kavicskék (pebble blue) színekben…..
szaabio (törölt) 2012.05.30 07:10:53
Érdekes cikk látott ma napvilágot az Index.hu hasábjain, mely szerint az Apple a Samsung-rivális Elpidánál vásárolja meg ezentúl az eszközeiben használt DRAM chipeket (dynamic random access memory). A hír megjelenésével a tőzsde a szokásos és logikus módon válaszolt: a Samsung 10…..
Tegnap elértük a 2000. like-ot Facebookon, amit ezúton is szeretnénk megköszönni, tegnap előtt pedig megtörtént a 2 milliomodik, azaz 2.000.000. oldalletöltés. Ennek örömére két igen lelkes like-oló fiúnk ajándék pólót kapott és mivel az olvasóink 16%-a Hölgyek táborát…..
szaabio (törölt) 2012.05.16 15:58:31
Szupertitkos belső informátorunknak már megint eljárt a szája legnagyobb örömömre, úgyhogy kicsit pontosítsuk a híreket, arról a bizonyosról, amit mindenki vár. ****** azt mondta elég poén volt egyébként, hogy úgy tolták le nekik is a róla szóló prezit, hogy képet…..
Lassan egy éve jelent meg a világ első 2 magos processzorával ellátott okostelefonja az LG Optimus 2X. Most az LG bejelentette a telefon utódját, amely LG Optimus 4X HD néven érkezik. A fedélzeten Ice Cream Sandwich fut majd, és a Galaxy Nexushoz hasonlóan nélkülözi a kapacitív…..
Ugyan a számunkra jelenleg a "mobilszélessávot" jelentő 3G és HSPA hálózatok sebességét többszörösen meghaladó LTE-hálózat kiépítése Magyarországon egyelőre csak a tervek szintjén létezik, a Samsung ma bemutatta a Galaxy S II és a Galaxy Tab 8.9 LTE-kompatibilis…..
Megérkezett a magenta szolgáltatóhoz az androidosok által nagyon várt, iPad killerként előszeretettel emlegetett Motorola Xoom táblagép. Hardver és szoftver részen nincs gond a Xoom-mal, lássuk a főbb specifikációkat:- 1 GHz Dual Core Nvidia Tegra proci- 1 Gb DDR2 memória, 32 Gb…..
szaabio (törölt) 2011.06.15 14:30:17
Magyarósi Csaba index.hu újságíró, Appleblog blogger és Apple fan szerint az Android növekedése megtorpant. Ilyen még nem volt. Most hogyan lesz? Mindezt képes volt leírni csak azért, mert 4-5 nappal ezelőtt a Nielsen kiadta az amerikai piacról a legfrissebb felmérését. Ezzel nem is…..
Hoppá, ez itt egy úgynevezett bréking. A T-mobile előrendelést vesz fel a Samsung Galaxy SII készülékekre, és már a teljes árlista is elérhető. Itt.Türelmetleneknek:"legolcsóbban" Médiamánia XL csomaggal, két évvel 23741-ért"legdrágábban" hűségnyila…..
 Nos, az utóbbi napokban röppent fel a hír, hogy az Apple beperelte a Samsungot, mivel a Galaxy S szerintük az iPhone lemásolása. Valljuk be, van benne valami. Azonban ha jobban megnézzük az alábbi képet akkor kissé más megvilágításba kerül a dolog. Érdekes, ugyanis a…..
Androlib blog. Bipp! Apró 2011.04.21 09:54:00
Jó reggelt. Új feature-rel bővül a blog (sajnos elég béna módon, mivel a blogmotor erre pont nem alkalmas, de igény szerintem van rá). Szóval mától lehetőségetek van aprókat is feladni itt. Nem kell mást tennetek, mint beírni egy kommentbe az eladó /  cserélendő…..
Subba Való Világ: A copf 2011.04.21 11:51:00
Szemfüles olvasóink -Jerzy gatyaváltása után- ismét érdekes anomáliára figyeltek fel az egyik VV-s videóban: 3:51 Zsófi haja összefogva 3:59 Zsófi haja kiengedve 4:03-tól összefogva és közben nem csinált semmit.  ..
szaabio (törölt) 2011.04.21 12:11:20
Sláger - az egyik füleden megy be és a könyöködön jön ki. Nagyon szép megfogalmazása annak, amit az Angry birdssel kapcsolatban érzek (az AB fanok szerintem most hagyják abba ennek a posztnak az olvasását, menjenek el fagyizni, szerezzenek maguknak nőt, tanuljanak meg főzni,…..
Az időmérő edzést a várakozásnak megfelelően a Red Bullok utcahosszal nyerik a Ferrarik  előtt, így Vettel-Webber-Alonso-Massa sorrendben állnak fel a rajtrácsra a pilóták. "Köszöncsük a kedves nézőket!" - hangzik fel a jól utált beköszöntés Czollner…..
szaabio (törölt) 2011.03.15 19:40:07
Volt már egy hasonló című poszt, abban egy lehetetlen dizájn próbált lenyomni a torkunkon a Gadgetsdna egy kínai forrásra hivatkozva, a most nyilvánosságra került képek már sokkal hihetőbb változtatásra tippelnek: A képeket a iDealsChina tette közzé, állítólag az Apple…..
A Telenor jóvoltából kaptunk tesztelésre egy Samsung Galaxy Ace készüléket. Ez is összehasonlító teszt lesz, de nem a hagyományos értelemben, hiszen az Ace a középkategóriában indul a versenyen. Először is le kell szögeznem, hogy egyáltalán nincs partiban a Galaxy S és hasonló…..
szaabio (törölt) 2011.03.13 16:07:45
Appleblog iPad vs Galaxy Tab 10.1 2011.02.22 08:50:00
Tegnap a Samsung Forum 11-en voltam a Műcsarnokban: ez a dél-koreai cég legnagyobb show-ja most a térségben, óriási nemzetközi újságírócsoportot szállítottak ide, hogy bemutassák nekik a legújabb fejlesztéseket. Izgalmasak az új tévék, elképesztő a kijelzőjük, tetszik az is,…..
szaabio (törölt) 2011.02.22 12:08:39
Appdroid Hét perc HTC Flyer 2011.02.15 16:09:00
Sóhajtok, sírok, kaparom a falat, tépem a hajam. A HTC csinál egy 7 hüvelykes táblagépet, borzasztóan gyönyörű, alumínium unibody hátlappal, csodaszép HTC Sense felülettel, használható stylussal, és erre épülő újdonságokkal, majdnem-3D widgetekkel... és az egészet…..
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..
Pár napja már fent van az XDA fórumon, de mivel eddig nem volt időm tesztelni, nem írtam róla. De igen, valóban működik, a fórumban is többen visszajelezték. Szóval a Galaxy S képes videó közben is autofókuszt használni. A Kanadai verziókra (I9000M) jelent meg ez az alkalmazás a…..
Biztos mindenki találkozott már ezzel a játékkal: adott számú elemből (oszlopszerű bigyóból) kell megépítenünk egy olyan hidat, ami nem szakad le a terhelés alatt, ha ráengedünk egy vonatot. Ha netán menet közben leszakad a híd, azt az utasok vérfagyasztó ordítással…..
szaabio (törölt) 2011.01.30 17:28:44