Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bratwurst

2 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Publius Barroso nagy beszéde? 2012.09.14 11:14:41
Már megszokhattuk, hogy az Európai Unióban szuperfontos csúcsokat tartanak, amelyek után a vezető politikusok kiállhatnak mosolyogni a kamerák elé. Ekkor remek beszédeket hallhatunk arról, hogy a válságot felszámolták, és Európa visszatért a helyes ösvényre – aztán miután…..
Egy-egy poszt általában egy, maximum két országról szól, így aztán Krisztina mai írása igazi különlegesség, hiszen három országban is dolgozott pár év alatt – és fontolgatja a negyediket is. Azt hiszem, ezt hívják rugalmas életszemléletnek... és még valami: sokan sokszor…..
Bratwurst 2012.07.31 10:19:37
@belsohang:
"Hasonló tulajdonságokkal itthon is egész jól lehet boldogulni.:)) "

Hat, ezt sokan maskent latjak.
Ez időről időre előjön, jellemzően olyankor, amikor éppen pont benne vagyunk valamiben, valaminek a sűrűjében, ami hogy is mondjam csak finoman, nem annyira nutellahangsúlyos, mint amennyire barna. Emlékeim szerint legutóbb valami közgazdász összeröffenésen jelent meg és akkor is…..
sorok között Te mit lopsz? 2012.07.03 18:25:00
Ha a sarki boltból ellopsz egy csokit, megúszhatot néhány kényelmetlen pillanattal, a szemtanúk megvető tekintetével, és a biztonsági őr karhatalmista megnyilvánulásaival. Az egész procedúra még mindig kellemesebb mint egy nyelves puszi a nagyinak. Viszont minél nagyobb értéket…..
Avagy megerőszakolhatók-e a közgazdaságtan alaptörvényei? Nem lenne meglepő, ha egyes közgázos szakkollégiumokban már kurzust hirdettek volna a heti Matolcsyzmus tudományos igényű cáfolatára, s a magyar szakértelmiség csütörtökönként azért olvasná a Heti Válaszban…..
Drámai adat: a hitelre vett ingatlanok összértéke már alig fedezi a teljes magyarországi lakáskölcsön-állományt. A rossz adósoknak pedig már több a fennmaradó hitelük, mint amennyit az ingatlanjuk ér, derül ki a Magyar Nemzeti Bank nemrég publikált indikátorából.  A mutató a lakásárak esése és a…..
A J.P. morgan 2 milliárd dolláros bukást jelentett be a múlt héten.  A srácok hanyagok voltak, semmi különös. "A befektetésállomány kockázatosabbnak, ingadozóbbnak és kevésbé hatékonynak bizonyult, mint gondoltuk. Sok volt a hiba, a hanyagság és a téves…..
Pénzkérdés Nyerő páros 2012.04.13 13:56:00
Építsd le gyorsabban adósságod árfolyamgát és lakástakarék kombinálásával Vizsgáljuk meg egy átlagosnak mondható, 5 éve felvett 5 millió forintos, 20 év futamidejű lakáshitelen keresztül, hogy mennyit nyerhetünk, ha igénybe vesszük az áprilistól elérhető, devizahiteleseknek szóló, árfolyamgátként…..
A Művelt Alkoholista Oportólecke 2012.04.02 06:00:00
Ha a téma, mármint az oportó, akár csak érintőlegesen is szóba kerül, rendszeresen utalást teszek egy bizonyos korai élményemre, mely az évek távlatából egyre inkább valószerűtlen hivatkozási ponttá látszik zsugorodni. Arra tett kísérleteim, hogy a jeles portugieser egy…..
Ez a borkategória hivatalosan nem is létezik. Nincs EU szabályozás, nincsenek előírások, nincsenek ellenőrző szervek, a belépés kvázi bemondásos alapon történik. És hogy még kacifántosabb legyen a történet, a magukat mozgalmistának valló borászok között sincs teljes…..
A lisszaboni szerződés ideje lejárt, új, közös európai alkotmányról csicseregnek a brüsszeli verebek. A közös költségevetéssel, illetve a közös pénzügyminisztériummal kapcsolatos javaslatok után senkit nem érhet váratlanul az ötlet.Amikor a politikusok először kezdek az…..
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
Sajnos azt kellett megfigyelnem, hogy a rendesen végigrágott, alapos posztok többsége sosem készül el. 80 százalékos készültségű posztok tömege porosodik a meghajtómon, amelyeknél már csak néhány dolog végiggondolása hiányzik, csak valahogy mindig akad valami érdekesebb…..
Bratwurst Ez a blog 2010.04.27 20:34:53
tulajdonképpen már létezik, odaát a hírszerzőn, csak igazság szerint a kutya sem olvassa.Ezért e félénk kísérlet, hátha itt többen rátalálnak. ..