Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macskahegyi Daniela

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Füstmentesen Csak dohányosoknak! 2021.11.26 08:25:01
  Sokan akarnak leszokni, de részben a sikertelen próbálkozások, részben a médiában terjengő félinformációk, visszatartják őket attól, hogy egy kevésbé káros alternatívát válasszanak. De nézzük sorjában mi is az igazság ezekkel a termékekkel, és miért érdemes mégis egy próbát tenni velük, vagy…..
MovieCops AZ ERŐD 2020.07.13 06:00:00
Stag: Nem tűrhetünk országunk területén semmiféle háborút, még ilyen kis mini magánháborút sem! Edit: Tudja maga, mennyit költenek a világon háborús célokra? Stag: Évi négyszáz milliárdot. Edit: Nos az én játékom csupán... Stag: Beteges és ártalmas... Edit: Miért? Mert azoknak, akik a…..
Macskahegyi Daniela 2020.09.28 13:36:00
James Francis "Jimmy" Cagney Jr. (1899 –1986) ír származású amerikai színész híres volt mindig nagyon energikus játékáról, sajátos énekhangjáról és táncstílusáról különféle musicalekben, végtelenül vicces pléhpofás és remekül időzített reakcióiról komédiákban, de legelsősorban gengszter filmek és…..
USA (Columbia), 91 perc, ff. angol Rendező: Leo McCarey Producer: Leo McCarey, Everett Riskin A férj (Cary Grant) váratlanul hazaér floridai üzleti útjáról, ám feleségét (Irene Dunne) nem egyedül találja otthon. Mint hamarosan kiderül, ő maga sem Floridában volt üzleti úton. Pillanatok alatt…..
Macskahegyi Daniela 2017.06.27 09:09:40
A Csillagok háborúja egy fantasztikus, izgalmas világ, melynek rengeteg "színe" érdekessége és rejtélye van, miközben saját törvényei és szabályai szerint működik. Aki elmerül ebben a világban és elfogadja annak törvényszerűségeit, különleges utazást tehet egy messzi-messzi galaxisba. Ebben az új…..
A kérdés elég bagatellnek tűnhet első ránézésre. Mindenkinek megvan a kész válasza arra, hogy ki is az igazi állatvédő. Mégis, az ördög sokszor a részletekben rejlik és hiszem azt, hogy sok esetben csak a felszínt látjuk, az alapján gondolkodunk. És így elsiklunk apró, viszont lényeges dolgok…..
Az eddig bemutatott 8 Csillagok háborúja film tele van jobbnál jobb jelenetekkel, ám ezek közt akad néhány ikonikus, sokat emlegetett, szinte mindenki által ismert és szeretett scene, melyeket egyszerűen nem lehet megunni, mondhatni képesek vagyunk újra meg újra megnézni, feleleveníteni "őket". Az 5…..
Macskahegyi Daniela 2017.04.19 07:41:14
@Túlélő ...:
"... nem "aszteroid" hanem droid."

És szerinted hol írtam én ilyet, hogy aszteroid?????? :))))
Macskahegyi Daniela 2017.04.19 17:02:57
@encir:
"Kedvencem, mikor a "Birodalom visszavág" végén Artu két mozdulattal megjavítja az egész részen át vacakoló hiperhajtóművet."

Ez szerintem tévedés. Nem ő javítja meg. Lando szerelői csinálták meg (mondja is), csak Vader parancsára valahogy leblokkolták. Ezt a blokkot iktatta ki a kis asztrodroid (végülis ez a szakmája :)
Filmek a polcról Waterworld (1995) 2017.03.20 08:00:00
Ha minden idők legnagyobb bukásaira terelődik a szó, van egy film, mely azonnal beugrik a többségnek. Bár A mennyország kapuja vagy A kincses sziget kalózai elkészítésébe stúdiók rokkantak bele, az esetük mégse annyira közismert, mint a Kevin Costner főszereplésével készült Waterworld fiaskója. A…..
Kaptunk mi már olvasói levélben olyan kérést, hogy pateroljuk el a szomszédjának a macskáját. ööö Hát, azt azért mégsem! :) Nem egyszerű a megoldás, ha a kis szomszéd szőrös úgy gondolja, hogy neki mindenhová szabad bejárása van, de nem is akkora katasztrófa alapjában véve, mintha véres…..
Szeretnél jógázni, csak épp nincs időd normálisan órára járni? Vagy nem szeretsz másokkal együtt jógázni? De mégis szeretnél a jógában fejlődni? Akkor figyelj, mert most ez neked segítség lesz. Úgy gondolod, hogy a technológia és a jóga nehezen ötvözhető? Szerintünk ezt gondold újra. Ugyanis itt a…..
Tudjátok, a II. világháborúban voltak ezek a japánok, vagy kik, akik harcoltak az amcsik ellen. Pörlhárbor! Phejj! Bizony el kellett telnie egy kis időnek, amíg a lendofdöfrí népének filmjeiben emberszámba vették az ellenfelüket, és nem csak a sátán öngyilkos katonáit látták…..
Macskahegyi Daniela 2015.07.23 10:49:25
@Szőkebácsi:
"Akkor lehet velem van a baj. Ifjú koromban még nem fonetikusan írták."

Már évtizedek óta szabály a magyar helyesírásban, hogy a nem-latinbetűs szavakat/neveket latin betűkkel a magyar kiejtés szerint írjuk át. Megjegyzem ugyanezt teszik az angolok is: leírják úgy, ahogy hallják a saját nyelvérzékükkel.
A poszt végén Ön is szavazhat! Jézus Krisztus a legbefolyásosabb személy az emberiség történelmében. Ezt az eddig is közismert és már sok kutató által bizonyított tényt, most két IT-professzor is megerősítette, akik több mint ezer történelmi személy véleményformáló…..
Egyszer kifogtam egy nagyon komoly, rezignált férfit, állítólag keresett valakit magának, nekem nagyon valószerűtlennek tűnt a stratégiája, de lehet hogy ez a tökéletes szűrő? És pontosan erre van szükség?  Ki tudja! Megpróbálom leírni mi is volt az elképzelése: "Ami az…..
Macskahegyi Daniela 2015.06.24 16:57:30
@Diorella Queen:
"Súlyos nagy tévedésben vagy tff ami ezt illeti . "

Hát, ő csak leírta a véleményét rólad és a sztoridról - ahogy te és a bankoshaverod leírtátok a véleményeteket alibanyáról és az ő sztorijáról...
Visszanyal a fagyi?
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Alibanya jegyzetel Szintezés 2015.05.12 13:05:20
Az örök kérdés, ki miért és hogyan választ? Ez a gondolatmenet elsősorban a hosszabb párkapcsolati berendezkedésre vonatkozik, most éppen. Már ha van, aki még érdekelt ez ügyben. Egyéjszakásra, kicsit másként választ az ember, állítólag ott tényleg csak a szexi test számít,…..
Macskahegyi Daniela 2015.05.13 17:02:10
@notC:
A társkeresés, illetve az egész nő-férfi kérdés túlbonyolítása az átlagosnál értelmesebb emberek problémája.

Ami persze nem azt jelenti, hogy MINDENKInek problémája van, aki ilyen és azt sem, hogy akinek nincs problémája, az már nem is értelmes...
Macskahegyi Daniela 2015.05.13 17:27:39
@notC:
"Én azt gondolom, hogy a jól helyezett önbizalom, megfelelő ön- és "másértékelés", a tolerancia, meg még néhány emocionális képesség elég jó lehetőségeket biztosít annak, aki vevő egy harmonikus, egyenrangú kapcsolatra. "

Aha.

Ha meg mégse sikerül, akkor
- bizonyára nem volt "jól helyezve az önbizalmad"
- bizonyára nem volt "megfelelő az ön (stb.) értékelésed"
- bizonyára a tojleranciád se volt megfelelő
De ha mindez mégis, akkor
- bizonyára nem voltál vevő egy harmonikus, egyenrangú kapcsolatra, mert egy ..... vagy!

Quod erat demonstrandum!
Macskahegyi Daniela 2015.05.13 17:45:37
@notC:
"mert egy ..... vagy"-ot nem írtam!"
Nem.

"Csupán azt, hogy van az a csillagegyüttállás, ahol lehet találni megfelelő embert a megfelelő "posztra"

Fű, még a csillagoknak is együtt kell állniuk?

"hogy miért érint ennyire érzékenyen a "hogyan lehetsz boldog a XXI. században" felsorolásom minden pontja? "

Mert egy semmitmondó, gáz szöveg :)

Kb. mint a "Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik."

Meg a "Ha nagyon akarod, akkor sikerülni fog."
(De anyuuu, én nagyon akartam! - Nem kislányom, biztos nem akartad elég nagyon. - Deee, én elég nagyon... - Nem, mert ha elég nagyon akartad volna, akkor sikerült volna. - De hát mennyire nagyon kellene akarnom? - Hát annyira, hogy sikerüljön, te kis butus...)
Sziasztok! A következő levelet küldtem pár nappal ezelőtt kedvenc személyszállítóinknak, gondoltam, ez is egy "tanulságos" eset, így elküldöm nektek is. :)"Tisztelt MÁV-START  Zrt.! Mai kalandos utazásomat mindenképp szeretném megosztani Önökkel, hogy a kedves tulajdonosoknak…..
Szikáran, tényszerűen nézzük meg, miként tálal hírblokkjában egy, az emberek életviszonyait befolyásoló hatóságiár-változtatást a Hírtelevízió.Első mondat:Szeptember elsejétől módosul a közösségi közlekedés tarifarendszere.A változás lényegének összefoglalása,…..
Macskahegyi Daniela 2012.08.29 08:40:36
@Blogger Géza:
Jó érzés a kormányod seggét nyalni...???
A nő tollas kalapban című 18. századi festményt nemrégiben vásárolta meg egy gyűjtőtől egy brit galéria. Csakhogy a portré egy transzvesztita első művészi ábrázolása – állítja egy művészettörténész. Philip Mould, a Philip Mould Ltd. igazgatója a Live Science-nek…..
Macskahegyi Daniela 2012.04.23 13:24:12
@taecleau:
Mondjuk ezek a régi, fűzős ruhák annyira szűkek voltak, hogy eleve felnyomták a mellbőrt... szóval még hajdina se kellett hozzá...
Az alábbi videóban Bertalan Viki, akit már itt nálunk is megismerhettetek, lépésről lépésre mutatja be, hogy hogyan érdemes állásinterjúra sminkelni. Talán nem lőjük le a csattanót, ha előzetesen annyit mondunk, hogy ilyen esetben különösen igaz: a kevesebb több! A szöveges…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
Macskahegyi Daniela 2012.04.04 14:04:49
@radikalisviccek:
"egy harminc éves zsidó nő holttestét szedték elő, és arra akarták ráhúzni, hogy ez volt Solymosi Eszter. Olvasd már el a jegyzőkönyvet, vagy legalább a wikipediát mielőtt butaságokat írsz."

Gondolom Eötvös Károly könyvét ne olvassam el, mert az biztos hazugság...
Macskahegyi Daniela 2012.04.04 14:16:07
@ka_TARZI_s:
"Miért kell kizárni, hogy az eset megtörténhetett? Az a belgiumban élő magyar lelkész, Pándy András is hasonló szörnyűségeket csinált, de attól még ez nem része az általános református/kálvinista gyakorlatnak. Miért kell kizárnotok, hogy a zsidók közt is vannak aberrált beteg emberek?"

Jó, akkor majd ha a jobbikos megemlékezik a parlamentben a pándy-féle gyilkosságokról is, akkor rendben leszünk. Vagy ha odakint belgiumban megemlékeznek, és folyamatosan hangsúlyozzák, hogy magyar volt, magyar volt, magyar volt, bizony ilyenek ezek a magyarok, és még mindig itt élnek köztünk stb. stb.

(Persze arról feledkezzünk el, hogy a pándy-ügy egyértelmű, el is ítélték, itt meg éppen ellenkezőleg, nem ítélték el a vádlottakat.)

mellesleg: milyen könnyen ráhúzzátok mindenkire, itthonira, és belföldire egyaránt, hogy magyarellenes, sőt magyargyűlölő - de bezzeg a zsidóellenességet, zsidőgyűlöletet kategórikusan tagadja mindenki... óóóóó, ti csak az igazságot mondjátok, nem gyűlölködtök...

na, csak azért nem köpök egyet, mert nem illik hozzám és most igazítottam meg a sminkemet...
Macskahegyi Daniela 2012.04.04 14:19:28
@newtehen:
"Gondolom azért nem linkelted be az említett wikipédia cikket, mert ez az első sora:
"Az emberi zsírból főzött szappan részben egy, a második világháború idején elterjedt városi legenda..." "

Ha tudsz olvasni, akkor láthattad, hogy én is leírtam, hogy nem történt meg ipari méretekben. Viszont látod, utána közli, hogy volt erről kísérlet.

@Muad\\\'Dib:
"Szép dolog az a wikipédia"

Drága Muad, csak azért hivatkoztam erre, mert fentebb a eszlározók is erre hivatkoztak!
Puszi! :)
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
Hamarosan ismét megnézhetjük az országgyűlési képviselők aktuális vagyonnyilatkozatát, ami ugye abszolút vicckategória, azt hazudnak írnak bele, amit csak szeretnének, retorzió nincs. Gondoljunk csak Simor esetére, Veres 1984-es utánfutójára, Hagyó Trabantjára, Gyenesei…..
Macskahegyi Daniela 2012.01.31 12:21:37
@Kampfer:
Úgy érzem, hogy te nem kedveled ezt a Matolcsyt...
Macskahegyi Daniela 2012.01.31 12:28:57
@Muad\\\'Dib:
Azért ne felejtsd el, hogy nem ugyanaz a két dolog, hogy egy miniszterről (a köz szolgájáról) derül ki, hogy korrupt, illetve, hogy egy (magán)bankról....
  A nemrég megrendezett 69. Golden Globe-díjátadó után, hamar eljött az idő, hogy az idén 84. alkalommal megrendezett Oscar-díj jelöltjeiről beszéljünk. Brad Pitt és George Clooney is csatába száll majd a szobrocskáért, meg Madonna filmjének divattervezője is. Ám mivel…..
Macskahegyi Daniela 2012.01.25 17:34:31
@Leonard Zelig:
"A kérdés, hogy akarsz-e ómagyarul beszélni, vagy szót akarsz érteni a kortársaiddal. "

Stimmt. Vagyis írhatta volna magyarul, a megszokott magyar kifejezéssel, és akkor nem lenne ez a vita.
És a vita kapcsán egymás leparasztozása és "le-ómagyarozása"...
Az “ifjú keresztényeknek nem kell a drog” – számolt be az MTI a hétvégén arról, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) üdvözli a kormány azon tervét, hogy szigorítja a drogpolitikát. Van ezzel a közleménnyel egy pár bibi. Az egyik legnagyobb az, hogy éppen azon a hétvégén is több…..
Macskahegyi Daniela 2012.01.24 09:58:39
@Trompf:
"Képmutatónak állítanak be drogellenes politikusokat, miközben bedrogozva drogot propagálnak."

Vagyis ők maguk biztosan nem képmutatók :) Miközben a drogellenes politikusok azok, mert ők is fogyasztanak drogot.
Macskahegyi Daniela 2012.01.24 10:37:35
@Trompf:
"Én vagyok a hülye, hogy füves blogozókat akarok meggyőzni bármiről is."

Mint írtam, soha életemben nem füveztem, és soha életemben nem cigiztem... :)
Macskahegyi Daniela 2012.01.24 10:42:16
@király vagyok:
Te tényleg "király" lehetsz... Gondolom tapadnak rád a nők...

A képen én vagyok.
Senki ne igyon még a medve bőrére: egyelőre kérdésként kell kezelni, hogy Schiffer András hét végi hajótörése érdemi és tartós irányváltást jelent-e az LMP életében. Sokan remélik, hogy ez nem így lesz. Mindenek előtt Orbán Viktor  – de nem csak ő. Január 11-i…..
Macskahegyi Daniela 2012.01.17 08:53:00
@Dagiiron:
"pl. a PSZÁF nekik nem tetsző elnökét, úgynevezett összevonással jogtalanul felállítók, vagy pl. az EU-t hamis kimutatásokkal megtévesztők, azaz Fletó"

Milyen szerencse, hogy a kormányváltás óta ilyenek nem történnek!!!!!

Az új kormány nem vont össze/nem szüntetett meg semmit, az EU-val pedig példás a viszonya!!!!