Regisztráció Blogot indítok
Adatok
=Sz=

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autópályán jön a külföldi tőke, majd az országutak kátyúiban elfolyik a pénz. Ön hol bukdácsol? Mai cikkünk blogposztja...
=Sz= 2012.01.16 09:46:47
@éppcsakkérdem: Ez k.rva jó volt :-) :-) :-)
Tudom, hogy nem vicces ,mert tényleg így van.
De akkor is nagyon jó :-)
=Sz= 2012.01.16 09:54:59
@éppcsakkérdem: Amúgy meg itt van a válasz arra amit már mindenki unalomig boncolgatott itt-ott, hogy miért nincs fizetőképes középosztály Magyarországon.
Mert az ilyen tolvaj, tróger vállalkozók gennyesre keresik magukat, lopnak, lopnak, lopnak. Minimélbéren dolgoztatnak gyakran sajnos hülyékkel vagy képzetlen emberekkel mert azoknak nem kell jól fizetni.
Szóval van aki lop és rohadt jól él, van aki becsületes dolgozik de nagyon keveset keres(nem ritkán alig minimálbér fölött van bejelentve, zsebbe jön a többi... ha jön), van aki rendesen dolgozik és rendesen keres(na ilyen van nagyon kevés).
A politikust hagyjuk aki válság ide-válság oda, bóvli-nem bóvli ugyanolyan szuperül, luxuskörülmények között él. Hagyjuk is.
Ez iszonyat lehangoló.
=Sz= 2012.01.16 09:12:17
@V u, de ja vu: "Éjszaka, a megengedett 90-nél, szembejövő kocsisorral, felezővonal melletti 3 egymást követő 120x50x15 cm (15 MÉLYSÉGE!!!) gödör, ami repedt a felni, elment a futómű-kormánygeometria, szakadt egy bölcsőcsavar, 100 eFt fölött volt a javítás, nagy része számlával. Volt rendőri helyszínelés és biztosítós kárfelvétel, ami után a HEVES MEGYEI KÖZÚTKEZELŐ KHT. azzal reagálta le a kárigényünket - egy olyan kátyúkárban ahol majd' ottmaradt az egész család -, hogy kint van az egyenetlen úttest tábla, figyelmesebben kell vezetni!!!!

Ezúton is üzenem Szerencsi Gábor úrnak, hogy minél előbb saját elhanyagolt útján dögöljön meg egy kátyú miatt, de addig is legyen kedves a lyukakat betömetni (mint tette azt a bejelentésemet követő 2. napon), de NE KRESZ-TÁBLÁVAL, hanem aszfalttal!!!"

Mocskos féreg.
Lehet, hogy megkerestem volna Szerencsi Gábor urat és szájba is vágom ha ez velem történik és így reagál.
Na persze nem neked vagy nekem, hanem a szemfüles önkormányzatnak, meg ahol a kerékbilincselést magáncéggel csináltatják, akkor nekik. BP megírta a tökéletes receptet ehhez és a teljesség kedvéért fotókat is csatolt, hogy az is értse, aki nem tud olvasni. Panaszkodnak az…..
=Sz= 2010.07.09 08:59:14
Elrohadhatnak.
Én kicsit odébb parkoltam.
Tudni kell, hogy a Százados utca egy része fel van bontva.
Úgy álltam meg a százados utcában már parkolható részén, hogy picit felálltam a járdára. Éppenhogy. De direkt azért, hogy a felbontás miatt el tudjanak férni a kocsik rendesen az úton ami egyébként sem nagy.
Ráb*szták a kerékbilincset azonnal merthogy járdán parkolok. 11500-ért szedik le. További 5000 a bírság.
Büdös patkányok a közterületesek sajnos.
Állatok. Magyarországon minden arról szól, hogy büntetni. Nem véletlenül van az, hogy ha valaki 300zal megy az autópályán akkor megbünteti 3k-ra. Jogsit nem veszik el.
Ha elvennék akkor hogy lehetne legközelebb megint megbüntetni? Hát akkor nem tudna gyorshajtani.
Nem egyszer volt, hogy sódert rendeltünk és az utcára rakták le mert a kertbe nem tud beállni a teherautó. 1-2 óra alatt betalicskáztuk volna de nem lehetett mert a teherautót KÖVETTE!!!!!! a közterületes autót és már büntetett is...
Büdös patkányok.

Amúgy a környéken dolgozom.
Ebben az utcában valóban ingyenesen normális lehetett parkolni.
Namost elmondanám, hogy semmi nem indokolja ennek a táblának a kintlétét! SEMMI!
Abban az utcában semmi nem történik. A százados utcát szedték fel egy részen. A Strobl-ban nem csinálnak semmit.
De nem elég hogy a Százados utcában nem lehet parkolni a felbontás miatt, kiterjesztik a tilalmat egy olyan utcára amit nem is érintenek a munkálatok és opció lehetne az eddig a Százados utcában parkolóknak.
Nem is értem. Illetve hát értem. Csak a büntetés itt a lényeg. Kiírtani az ilyeneket.
Sage meggyógyul Rehospital 2009.08.24 20:30:00
Nos akkor újra itt, vagyis kórház a város szélén. Jó bő kinti hónap után tértem vissza, immár veteránként ugye. Vicces dolog "tanítani" az olyan szobatársat, aki csak ismerkedik még a dolgokkal. Ugyanabba a szobába kerültem, ahol az előző 3 hónapot töltöttem, de…..
Miután egy hosszabb bejegyzésemet nyelte be épp a blog.hu, így most nem lesz annyira vicces meg információdús, bocs.A csontvelővizsgálat előzetes eredménye alapján nem láttak rossz sejtet benne. Ez jó dolog. Ellenben ettől függetlenül az orvosok továbbra is a transzplantot…..
Érdekesen alakult az elmúlt időszak. Egy könnyedebb lábadozásra számítottam a kemó után, hát nem az lett. Egy ideig jobban mentek a dolgok, aztán megintcsak jött a mellékhatás kommandó, ezt végül némi fogproblémával is súlyosbítva (elvileg bölcsességfog mikor máskor…..
Sage meggyógyul Javulok gyorspost 2009.05.27 14:47:53
Most egy kicsit szar volt pár nap, úthenger kemo, gerincvelő lumbálás, stb., még egyelőre heverem ki a velejárókat. Energiám nulla, ha valakinek van tartós eleme, küldje, esetleg nyalunk együtt akkumulátort, a móka kedvéért. (Te szívod meg, én edzett vagyok vénásan). A…..