Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evila3

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom az interneten, hogy a Magyar Nemzet beszámol Oszkó Péter blogjáról. A Bajnai-kormány pénzügyminisztere úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc olyan sérült futballista, aki nem hajlandó lemenni a pályáról, ezzel akadályozza a többieket. Az üzenet egyszerű: a Demokratikus…..
Gréczyblog Orbán és Polt 2011.10.01 07:59:00
Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki…..
evila3 2011.10.06 15:29:04
@Arbet: nagy szerencsénk,hogy a mostani miniszterelnökünk ennek pont az ellenkezője,..........
Ez év Áprilisában írtam az Indiai Pálmalevéllel kapcsolatos érzéseimről, gondolataimról. Arról, hogy én is regisztráltam magam majd egy éve, és arról, hogy türelmesen várom az én levelemet. Azóta sok minden történt. Ritkán jutok válságba, és ritkán jutok el arra a…..
evila3 2011.08.08 17:41:20
@Császár568:

KEDVES CSÁSZÁR!

soha ilyen biztos dologban nem vettem rész,mint a pálma levelem beazonositása!!!!mert ha abban nem lettek volna olyan dolgok,amiket csak én tudhattam,és senki más,akkor azt mondanám én is,:- lehet,hogy még sem igaz-
Sőt tovább megyek a lányaimnak,és nővéremnek is,ölyan dolgokat emlitttek,amik ,hogy úgy mondjam,csak a fejükben fordult meg és a felolvasó,elmondta ezt is!
szivből kivánom,legyen részed ebben a csodában,megéri,még,ha nem is hiszel benne,ott mikor előkerül a Tied,már nem lesznek kétségeid
szeretettel
Márti
Fészkelődött, mert a seggét törte a pad. Kényelmetlen volt és kemény, azt a régi kerti lócát idézte föl benne, ahol a csínytevései általában kínos véget értek. Feszengett és zavarta a csönd. Sokan voltak a teremben, de mintha szüneteltetnék a légvételt, úgy ültek ott.…..
evila3 2011.08.01 08:51:07
@csikarcsi:

beválik meglátod,csak akarni kell!!!!