Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izraelkina

202 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgondolkodtatok, hogy minden összeesküvés elmélet, ha már nem megkerülhető a kiderített gazság? Elgondolkodtatok, hogy minden összeesküvés elmélet, ha már nem megkerülhető a kiderített gazság? Ilyen volt az olajmaffia, számlázás maffia, szubvenció maffia, pályázati…..
"Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében kérjük Önöket, segítsenek a bajbajutott, utcán rekedt embereken! Tisztelt Kerületi Polgárok!  A hidegebb napok közeledtével mindannyiunk közös feladata, hogy a hétköznapokhoz képest is jobban…..
Mit is mondhatnék így karácsony előtt, mint egyszerű ember, egyszerű szavakkal.. Belekeveredett mindenki a politikába, hisz a médián keresztül elénk tolakodnak, hogy látod ki a te jótevőd? Ha nem nézel TV-t, akkor gondoskodnak arról, hogy az írott sajtóban lásd a képüket, hogy…..
Ki küldte Auschwitzbe a 460.000 zsidót Magyarországról? Posted on 2014/01/28 by Nifadmin Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkal ellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat, a zsidókat. Magyarországról 1944-ben százezer számra…..
Kémcsőbe zárt harag Elmer Gates professzor a washingtoni egyetem pszichológiai laboratóriumában érdekes biokémiai kísérleteket folytatott.   Kimutatta, hogy az emberi szervezetben lelki hatások, érzelmek következtében mérgek termelődnek.A professzor a következő…..
GELENCSÉR FERENC: Románia hatvan év alatt hatszor árulta el szövetségeseit Átlagban minden tíz évben egyszer.    George Jonas, kanadai író szerint, ha lehet az egyes nemzetek erényeiről beszélni, úgymint a németek lelkiismeretes munka etikájáról, akkor lehet…..
Kommentár nélkül...   A CITROM  ÉS A  HÉJA . . . Nagyon sok olyan vendéglátós (étterem, kávézó) szakember van, aki az egész citromot felhasználja és  abból nem pocsékol el semmit. Hogyan lehet a teljes citromot úgy felhasználni, hogy abból…..
Szenvedésbe ágyazott gyönyörűség Balczó Andrással beszélget Kocsis L. Mihály "Úgy látszik, ha elmondja valaki egy bizonyos helyzetben, hogy mit lát, mit tapasztal, azt kockáztatja, hogy megvádolják ezzel. Meséltem azt a bizonyos tévéinterjút, amelyben kimondtam azt, hogy…..
John Virapen, aki 35 évig gyógyszeripari bennfentes volt, úgy döntött, hogy a nyilvánosság elé lép és leleplező vallomásával próbálja megállítani a lavinát, amit egykori gyógyszergyári vezérigazgatóként elindított. Ő volt ugyanis az egyik legnagyobb gyógyszeripari óriás,…..
Felállt, szót kért, elmondta. Egyszerű nyelven szólt, amit szinkrontolmács fordított több mint száz államfőnek és tisztviselőnek, és sikerült hatalmas zavart keltenie szavaival.   Evo Morales bolíviai elnök beszéde az ENSZ ülésén (30/06/2013) :   "Itt vagyok én,…..
Pénteken, november 8-án, 17 órakor kezdődik az MVSZ  – Magyarok Házában, a Szent László Magyarságtudományi Akadémián Magyaródy Szabolcs (Kanada), a Holló kiadója előadása, melynek címe: ― Népek harca az önrendelkezésért.  Magyaródy Szabolcsot nem kell bemutatni.…..
Kongó után Svédországban követik el a legtöbb nemi erőszakot a világon. A Svéd Bűnmegelőzési Tanács (Brottsförebyggande radet vagy BRA) szerint a megtorlástól való félelem miatt az áldozatok alig 5-10 százaléka tesz feljelentést a rendőrségen. Svédországban évente 60…..
"Alapjövedelmi stafétabot átadás" Svájcban ma hivatalosan átadták a Szövetségi Kancelláriának a 116.000 aláírást, mely polgári kezdeményezés az alapjövedelem bevezetésről szól. Ez azt jelenti, hogy az alapjövedelem bevezetéséről a svájci polgárok dönteni fognak elsőként…..
Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve? Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon. Ezen logika alapján 2014-ben ismét megpróbálnak…..
TÁJÉKOZTATÁSUL, FÉLMŰVELTEKNEK!!!Az ország vezetőinek illene ismerni a magyar történelmet, az akkori korszak szellemét és a mozgástér adta lehetőségek valódiságát! Szomorú, hogy még mindig itt tartunk, a magyarságba szuggerálni szándékozó sugallatok ránk erőltetésével,…..
Szívszaggató bejegyzést tett közzé! Padlón van Bakács Tibor Bakács Tibor a Facebookon kér segítséget, mert mint írja, jelenleg nem rendelkezik jövedelemmel. Bakács Tibor korábban szerepelt a Megasztár zsűrijében, rádiózott, most pedig nehéz helyzetbe került.…..
Gáspár Győző felfüggesztett börtönnel úszta meg az adócsalást Jogerős ítélet született Gáspár Győző és felesége adócsalási ügyben - írja a Blikk. A bíróság helyben hagyta az első fokú ítéletet, amelyben felfüggesztett börtönt kaptak. Védőjük azzal érvelt,…..
Kegyeleti okok miatt nem teszünk ki fényképet! A gyilkosokét majd igen! A soroksári áldozat férje: a Sátán kutyái elvitték a lelkemet Néhány nappal ezelőtt brutális módon végeztek Soroksáron egy nővel, aki este, mint rendszeresen, futni indult. A Budapesti…..
A legtökéletesebb immunerősítő házilag – Ettől tutti talpra áll az immunrendszered!             Egyetlen adag elegendő belőle ahhoz, hogy az immunrendszered talpra álljon, és szerencsésen átvészeld ezt a meghűlős, náthától…..
A diófa az ember legnagyobb barátja Kertes házaink szinte mindegyikében megtalálható egy kedves szeretni való fa a diófa. Az árnyas terebélyes növényről kevesen tudják, bár termését sokan kedvelik, hogy mennyi gyógyhatást köszönhetünk e növénynek. Mikor legközelebb a…..