Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajrá Magyarország!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hiszem, nem képezheti vita tárgyát, hogy a kettős állampolgárság megadása a szimbolikus jelentőségén túlmutatóan is jó és helyes gesztus volt, amivel régi, és 2004 óta igencsak fájó tartozását egyenlítette ki az anyaország az elcsatolt magyarok felé. Az…..
A hétvégén verték a nyálukat a szocik, és nem is teljesen alaptalanul: az új törvénytervezetből "kimaradt" a miniszteri fizetések Bajnai-féle 15%-os csökkentése. Önmagát felülmúlva azonban a Fidesz most gyorsan reagált, módosították a javaslatot. Ettől persze még…..
A parlamenti nyitónapon a jobboldal mérsékeltebb fele remekül demonstrálta, hogy legalább két lényeges dolgot nem tanult meg az elmúlt nyolc év történéseiből. Mi is ez a két dolog?Az egyik, hogy önmagunk megszopatásán kívűl a jogfetisiszta szemléletmódnak semmilyen…..
Nemzeti érzelmű emberként tagadhatatlanul pozitív elfogultsággal viseltetünk az új kormány iránt, ám ez nem jelentheti azt, hogy lemondjunk a jogos kritika gyakorlásáról. Éppen ellenkezőleg: a balról jövő, érdekvezérelt és ezért legtöbbször hamis kritika hiteles ellenpontja…..
Hajrá Magyarország! 2010.05.05 19:48:51
Elég bíztató a többi nyilatkozatuk, köztük Orbán amit ma mondott a frakcióülésen. Zárójel: először azt hittem a tévét nézve, már parlament van, aztán mondták, hogy csak frakcióülés. Itt egy jó cikk a Hetiválaszból: hetivalasz.hu/jegyzet/pinter-sandor-hibazott-29121/
Nem kétséges, az általános Fidesz-hangulat ez. Az hogy Pintér mit keres a kormányban az viszont továbbra is talány. Legkésőbb választás előtt 1 évvel leváltandó, legnagyobb támadási felület. Csak tökéletes munkával tudná rendbetenni a hírnevét.
Nélküled ugyanis sohasem lett volna Orbánéknak kétharmada. Ha van elévülhetetlen érdemed, ez egész biztosan az. Reméljük, hogy a többi "érdemes" cselekedeted sem évül el, és azt majd a szoci nyomás alól felszabadult magyar igazságszolgáltatás is honorálni fogja. ;)…..