Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ipszilon

129 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Underground Ummagumma 2008.04.14 20:21:00
Van az embernek egy élete. Van sok ember rajta kívül, akiknek megvan a saját életük. Isten akarata, hogy az ember, akit jelen esetben nevezzünk Ádámnak, megossza a saját életét másokkal. Férfiakkal, nőkkel, gyermekekkel, állatokkal, gépekkel. Kiválaszt mondjuk egyet a sok ember…..
Budapest Underground Április 14. 2008.04.14 17:44:38
Kezdjük ott, hogy nem mentem ma suliba. Helyette mentem endokrinológiára. Ott rögvest megállíptották, hogy a görcseim nem tetániások voltak, magyarul nem alacsony a kálcium szintem. Helyette kapásból lecsapolták a véremet, meg visszarendeltek. Maga a vizsgálat tartott húsz percig.…..
Budapest Underground Szolnok City 2008.04.13 19:51:00
Tegnap volt egy hirtelen felindulásos ötletem - lemenetem Szolnokra. Sötétedés után értem le, mivel elég sokáig rágódtam a dolgon, mire anyám elé álltam, hogy a szülinapján lemegyek vidékre. Leértem, és mintha egy idegen világba csöppentem volna. Nyoma nem volt a régi…..
Budapest Underground vasárnap 2008.01.06 11:40:52
állapot: lábadozikzene: Amorf Ördögök - Muskátlis teraszokonidézet: Legyen mondjuk a Tízparancsolat ide vonatkozó része!Feltűnt már, hogy a Tízparancsolatból hiányzik a Ne hazudj! rész? Benne van minden, hogy tilos ölni, tilos paráználkodni... De nincs benne, hogy tilos…..
Blog az ifiről a honlap 2008.01.02 16:55:34
Elkészült a honlap, reklámoktól mentes, igaz nem saját szerveren. Viszont mindenki által szerkeszthető, és mindenki által látogatható. A honlap jelszavát a január 12-i ifin fogom közleni a jelenlévőkkel, és az említett alkalomtól kezdve mindegyik ifit dokumentálom a honlapom.…..
Budapest Underground schengen 2007.12.22 18:09:25
http://konzervatorium.blog.hu/2007/12/21/slota_titkos_beszedeLegyen ennyi elég. Valaki szóljon már ennek a görénynke, hogy vegyen vissza az arcából! Jajj, sajnálattal tudatom, hogy elfogyott a bolti készlet a szlovák történelemkönyvből, de ha nagyon kell, smsben elküldjük a…..
Budapest Underground Sárga füvek 2007.12.19 20:27:00
állapot: őrültzene: Hétköznapi Csalódások - Én, József Attila, itt vagyok... (album)idézet: lásd lentebb"mi is az hogy civilizációaz ember bekeni magát alami zománccal és irtózni ked a tetvektőlmi is az hogy családi kapocsaz ember holmi selyemszalaggal meghosszabítjáa a…..
Budapest Underground Sűrű 2007.12.13 20:19:00
állapot: fáradtzene: Kispál és a Borz - Egy fiú ágyában (csendesülős)idézet: De szeretnék... (Kispál és a Borz)Zajlik az élet. Jönnek a dolgozatok, és hát nem sikerült teljesen bebiztosítanom magam. Röhejes, hogy a fakt miatt állok rosszabbul töriből. Túl rosszul. Az, hogy…..
állapot: fáradtzene: Kispál és a Borz - De szeretnék...idézet: "Álléálléóóóó... faszszopó Albacomp!"A suli nagyon rosszul megy, ezen nincs mit csinosítani. Az életem azért pár fokkal tartalmasabb. Lassan itt a karácsony, ami azt jelenti, hogy újabb szünet következik,…..
Most, hogy betegen itthon fekszem, több időm jut arra, hogy foglalkozzak Istennel, a hitemmel. Azon kívül, hogy a napi igét nem kell kapkodva elolvasnom, még arra is jut idő, hogy elővegyem régebbi irataimat, többek között a június 10-i istentisztelet vázlatát. Ilyenkor elgondolkodom…..
Budapest Underground Selejtező 2007.12.06 14:57:16
állapot: betegzene: még semmiidézet: azokat olvasgattam egész napVégülis igazam lett, tényleg nem mentem ma suliba. De ELTÉ-re sem, mivel effektíve olyan szarul voltam, hogy reggel még az ágyból fölkelés gondolata is elborzasztott. De persze én vagyok annyira tapló, hogy reggel…..
állapot: betegzene: Kispál és a Borz - I Like Gemencidézet: "A bukott angyalok etetése tilos!"De szeretnék... Mit is? Sok mindent. Például egy bögre forralt bort. Egy saját lakást, és egy autót. Nem valami extra class mercéddeszt, nekem elég egy mezei skodaoctaviars is, de…..
Budapest Underground 365 nap 2007.12.02 21:46:00
állapot: mosolyogzene: Franz Ferdinand - Do you want toidézet: "Boldog névnapot!" (köszi Palcsó!)Igen, kérem, 17 éves lettem. Mi változott 2006. december 2. óta? Kérem szépen, olyan emberek, mint Hangya, Mike eltávolodtak tőlem, én pedig kölcsönösen tőlük. Volt egy…..
állapot: torokfájós jókedvzene: Zagar - Wings of love; Rock n' Roll goes to the girlsidézet: "Én ______________, a Leövey Klára  Gimnázium legfrissebb teljes jogú diákja  fogadom, hogy a  büfében mindig a sor végére állok, korlátozott számban rendelkezésre…..
Budapest Underground 100% 2007.11.29 22:18:00
állapot: egész józene: ömlesztve mindenidézet: "A bankjegy hamaisítást a törvény jutalmazza!"Köszönet az idézetért Shaunnak, a jogdíjat majd küldöm a jogsija mellé! ahhoz meg gratulálok.Khm, rég írtam, talán, akinek hiányoztam, az úgyis megtalált, akinek meg nem, az…..
Budapest Underground 4 ütem 2007.11.27 18:45:00
állapot: olyanzene: Zagar - Rock n' Roll goes to the girlsidézet: "Szolnokon születtem, Szófiát szerettem"1. ütem: Voltam szóbelizni, tudom, hogy megvan az érettségim, ez biztos. Maga a vizsga borzalmas volt, esküszöm, nagyon szar dolog az ilyen típusu vizsga, előtted ül…..
Budapest Underground Sajnálom! 2007.11.26 20:09:35
Én kérek elnézést. Semmi durva nincs benne. Tudom. Van egy bölcs mondás, miszerint, ha hallgattál volna, bölcsebb maradsz. Előbbit ajánlom mindenki figyelmébe. Néha, de tényleg csak néha obb, ha elhallgatsz egy információt. Lehet, hogy olyan sebet szakítasz föl valai lelkén, ami…..
állapot: boldogságába belefáradtzene: Zagar - Wings of Loveidézet: "A nagy világ az enyém, a szívem övé."Asszem ez már hazaszeretet. Amit Szolnokért érzek. Eszémnyítem azt a várost, és nagy eséllyel csak a képzeletem, a fantáziám mutatja olyannak, amilyennek látom.…..
Budapest Underground Wings of Love 2007.11.25 18:49:00
állapot: depressziózene: Zagar - Cannot walk fly instead (album)idézet: "Boldog szülinapot!"Nah, ez a mondat kevés lényeges ember szájából fog elhangzani. Tekintve, hogy apáék itthon sem lesznek, anyu csak vasárnap délre ér nagyjából haza, a szombatnak pedig lőttek. Jó…..
állapot: fáradtzene: Gogol Bordello - Zina, Marinaidézet: "Tudod, most mi kéne? Egy pizza és egy sör!"Igen kérem, tegnap nem volt frissülés - okkal. Próbáltuk elsüllyeszteni az A38-at, sok más emberrel együtt. DJ Scratchy-nek köszönhetően kellemes cigányzenére, illetve…..
Budapest Underground Kortárs 2007.11.22 21:17:27
állapot: szarzene: csöndidézet: "Kalandor vagyok és szélhámos és csak azért nem tudod, mert téged is átvertelek!"A tegnapi nap érdekes volt. Összehoztam egy land workös marhulást az iskola udvarán, segített ebben Levi, Shaun, Bence és Árpi (végsőroron ő is). Aztán,…..
Budapest Underground yYy 2007.11.20 21:51:54
Ennyit szerintem még nem változott ilyen rövid idő alatt a hangulatom. Az eszményi boldogságból lett egy lelassult, fáradt és nyűgös valami. Ezen összetevők optimális kombinációja szüli a hisztizés effektusát. Magyarul most élvezem a teámat, de ha anyu bejönne a szobámba egy…..
állapot: boldog - fáradtzene: Zagar - Taste of Snowidézet: "Scheiße!"A matek dolgozat, mint olyan nem volt nehéz, alkottam amennyit tudtam, a spanyol könnyű volt, a társadalomismeret meg elvetemült. Főleg a házi feladatok. Meg a fakt. Ohajj, kezdi kicsapni a biztosítékot…..
Budapest Underground Stand up! 2007.11.19 19:50:00
állapot: megkönnyebbült és meglepettzene: Zagar - Taste of snowidézet: "Bassza meg!"Kérem szépen, abszolváltuk a töri témazárót, várom kiváncsian az eredményét. A faktos témazáró eredményét már tudom: 77%, ami a 213-asban egy közepesnek felel meg. Sebaj, engem a 77%…..
Blog az ifiről November 17. 2007.11.19 19:31:04
November 17-én, szombaton Korsós Tomi tartotta az alkalmat. Bevallása szerint fél órája volt, hogy összehozzon valamit. Itt jegyzem meg, eszményi ifin vehetett részt az a négy ember, tomival és velem együtt, aki ott volt. Lássuk, Tomi hogyan vélekedett az alkalomról. (Az igeszakaszt…..