Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jutkaditka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás     Paleo Zserbó (liszt-, cukor- és tejmentes)..
Meseszoba Ujjlenyomat képek :) 2013.12.15 16:34:08
nagyon egyszerűen csinálhatunk kedves képeket, vagy üdvözlőlapokat ajándékba. Csupán az ujjacskákra van szükségünk hozzá és pici utómunkálatra. Íme pár ötlet: Ha már papíron begyakoroltuk, tehetünk díszekre is egy-egy nyomatot: és ha már úgy is befestettük…..
Sziasztok! Itt az ideje folytatni. Pont ott, ahol legutóbb abbahagytam. Szóval engedjétek meg, hogy egy kicsit bemutassam nektek azt a helyet, ahová jöttem. Egyszerűen megjegyezhető: Vestjylland Hojskole. (Mielőtt még belevágok, magáról az ösztöndíjról szeretném, ha annyit…..
Már-már leszoktam a blogírásról, de még Zorka megérkezése előtt gondoltam összefoglalom azt a 3/4 évet, ami kimaradt (upsz), így indul  a "Zsombor blog újratöltve", természetesen továbbra is a főszereplő kommentálásában. Szüleim megelégedésére szolgál, hogy még mindig…..
Sziasztok! A tőlem már megszokott time lag-gel szeretném megosztani Veletek, milyen jó volt már végre megérkezni az előttem álló négy és fél hónap tartózkodási helyére, a Vestjylland Hojskole-ba. Ami azt illeti, igen emlékezetesre sikerült a kijutás. Két-három hetes…..
Már csak két napom van vissza Amerikából. És ezután a bejegyzés után kis profilváltás következik. Megváltoztatom a fejlécen szereplő panorámaképet a Niagara-vízesésről, valami dán képre, hiszen lassan egy hete már Dániában leledzem. Kissé zavaró Dániából amerikai…..
Sziasztok! Az utolsó amerikás bejegyzésem következik, két részletben (az emészthetőség érdekében). Sajnos az idő előrehaladtával már érzem, hogy nem fogom tudni olyan részletesen és ízesen elétek tárni a velem-történteket, mint amikor még rajta volt NYC utcáinak piszka a…..
Sziasztok! Valóban leszerepeltem. Nem tudtam tartani az elképzelést, miszerint sűrűbben, de rövidebb topikokkal jelentkezem. Mentségemre szolgáljon, hogy rengeteg minden történt. De az, ami most következik, azt hiszem kárpótol mindenkit. És úgy érzem, ehhez még nagyobb levegőt kell…..
Üdv Fényes-tekintetű Barátaim! Rájöttem, hogy rövidebb bejegyzéseket fogok írni, de azt sűrűbben. Ez egy kísérleti fázis. Megnézzük működik-e? Azért döntöttem így, mert rövidebb bekezdést írni jó. Meg mert az olvasóbarát. És kellőképpen informatív. A mostani…..
A mai napon, már egy hetes nagyfiúként ébredtem. Úgy gondoltam érdemes számba venni eddigi életem, így hát témakörönként röviden összefoglalom az eddigieket.Kórházban:A születést inkább hagyjuk, nem akarlak elrémiszteni Titeket, milyen is lehet ha egy finom meleg, biztonságos…..