Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gotzj

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vietnami háború A levél útja 2018.05.31 08:11:07
Távol az otthontól Kevésbé köztudott, bár nem meglepő tény, hogy a vietnami filmgyártás is érintette a háború témáját az elmúlt évtizedekben, méghozzá nem is egyszer. Némelyik produkciójukat még magyarul is bemutatták az itthoni mozikban annak idején, de valószínűleg korántsem emlékeznek rájuk…..
gotzj 2020.04.14 15:30:46
A kisemberek háborúja A Vietnami Néphadsereget bemutató sorozat mellé mindenképpen akartam prezentálni egy vonatkozó játékfilmet is, és az interneten keresgélve szerencsére találtam is ilyet, méghozzá egy néhány évvel ezelőtt készült alkotást. 1969. Az észak-vietnami hadvezetésben döntés…..
1981. május 13. II. János Pál pápa másodpercekkel az őt megsebesítő lövés után...
A zsinórtekerős technikának már több bejegyzést is szenteltem, hiszen egy csomó dolog elkészítésére használható, nagyon olcsó, ugyanakkor rendkívül látványos. Készülhet így füzér, óriás tojás húsvétra, vagy épp karácsonyi díszvilágítás is. A mai alkalommal óriási lámpaburákhoz kerestem…..
A nap nem is tudom milyen híre, hogy a brit sznobsorozat Telegraphnak nyilatkozó egyik szereplője szerint büdös van a Downton Abbey forgatásán, mert a kosztümös dráma jelmezeit a producerek nem engedik kimosni. Sophie McShera (Daisy megformálója) elárulta, hogy a történeti hitelesség…..
Az elmúlt napokban sportszeretők milliói figyelték a sportolók küzdelmeit a Londonban zajló XXX. nyári olimpián. 1914-ben Budapest nyerte el az 1920-as olimpia rendezési jogát, amit a háborúval együtt elveszített…   A magyarok mindig híresek voltak a sport szeretetéről, a…..