Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haziur

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mangókat az alájuk rakott dollárokkal azonosítottam. Egy Chennai miniszupermarketből származnak. A kockázott mangók mellé tettem a héjukból egy darabot, hogy komolyabbnak, tudományosabbnak, hitelesebbnek, többrétűbbnek és alaposabbnak hasson ez a prosztó gonzógasztrópornó…..
A „politikai gondolkodókkal” az a baj, hogy elsősorban politikaiak, s csak másodsorban gondolkodók. A politikán keresztül látják a gondolkodást, s nem a gondolkodás keretei között értelmezik a politikát. Pusztán a maguk szakmai horizontján belül képesek érzékelni a világot,…..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
haziur 2011.12.15 10:14:04
@kétfarkúkutya: Szia, a linkelt OECD.org-os táblázat azt mutatja, hogy az országokban a _különböző_ adóbevételek hogyan viszonyulnak az ország GDP-jéhez.
Fogalmam sincs mi ez a Mercer felmérés, de a két adat köszönőviszonyban sincs egymással.
 A Fidesz tragédiája nem az, hogy rossz irányba megy, hanem az, hogy mindenhez hozzányúl. Szegény Orbán Viktor valóban azt képzeli, hogy a világ akarat és elszántság dolga, s komolyan hiszi, hogy amennyiben a tények nem felelnek meg az elképzeléseinek, hát annál rosszabb a…..
Szemüveg használata nélküli 3D-s kijelzőt varázsolt Jérémie Francone és Laurence Nigay az iPadből, a Head-Coupled Perspective nevű fejlesztés legalábbis így hirdeti magát. Az ötlet viszonylag egyszerű, és nem is nagyon új, viszont a megvalósítás láthatóan nagyon jó úton…..
A maces szoftverek fordítása egy neuralgikus pont az érintetteknél: a kilencvenes évek első felében elterjedt nyelvezet ugyanis tájidegen a legtöbb új felhasználónak, akik már a Windows 95 magyarított verzióján szocializálódtak. Egy apró, de erőteljes ortodox csoport komoly…..
Hűvös vadász Mi van itt? 2010.07.10 05:31:08
Most értem haza a .... és most itt azt kéne mondanom, hogy a vadászatból, de ez minden volt, csak az nem. Meg nem is most, hanem úgy jó egy órája, csak elpöcsöltem az időt. Szóval szokás szerint kinéztem a Margitszigetre, mert ott vannak a jó helyek. Ezek közül idén összesen csak…..
Hűvös vadász Party 2010.04.17 14:46:00
A Symbolban jártunk, jogász-közgazdász bulin. Érdekes társaság volt, Magashelyes és Lúzer-type srác. Namost Lúzer-type tolta a legpragmatikusabban. Semmi ital, mert autóval volt, de amúgy sem láttam még szeszelni. Talán azért is jár autóval. Szóval ő rányomult vagy 10 csajra,…..
haziur 2010.04.28 00:21:03
@huvosvadasz: Biztos véletlenül. :)))
Nekem a mázas macára rímel.