Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkriszta

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Naponta megtörténik velünk. Látunk, hallunk, izlelünk, tapintunk, tapasztalunk valamit, amit különlegesen jó, vagy rossz érzéseket kelt bennünk. Lehet ez egy erőteljesen szivdobbanás, egy kis légszomj, erősödő pulzus, bizsergés, vagy épp hányinger. A kérdés az, hogy…..
  Platón elmélete volt az, hogy kezdetben négylábú, négykezű teremtmények voltunk, de volt valami balhé az Istenekkel, és emiatt ők kettéválasztottak minket (bocsi, nem emlékszem pontosan, de a lényeg nagyjából ez) és azóta a másik felünket keressük a világban, mert addig…..
Te jó ég...Valentin nap!Igazándiból örültem volna, ha megúszom ezt a gejl, habcsókos, szerelmes püssmackós, szivecske alakú lufis, vörös rózsa inváziós napot, de az a helyzet, hogy itt van ez a fiú. Szóval a kérdés, hogy mi a frászkarikát vegyek/csináljak/rajzoljak (bár azt…..
szemkutya az unalom klub 2010.04.28 14:03:00
Hosszú filozofálás és néhány megvilágosodásnak hitt mégsem megvilágosodás után úgy döntöttem, hogy meg kéne osztanom az unalmas napjaimat az emberekkel, hiszen biztos rengetegen vannak, akik éjjel nappal csak rohannak, melóznak, tanulnak, vagy valamit csinálnak, és nagyon…..