Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slynus (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta próbálom megfejteni azoknak az embereknek az észjárását, lelkivilágát, akik nem valami mellett, hanem valami ellen köteleződnek el. Foglalkoztunk már számos közlekedéssel, autózással kapcsolatos "vádponttal", és mindig feltűnt néhány kommentelő, akik - a…..
slynus (törölt) 2010.04.27 16:07:18
@Fáradtangyalka: Én nem vagyok gyáva és sosem uszítottam az autósok ellen. Ha megnézed ez a blog uszít a bringások ellen. A Cm mindig hangsúlyozza, a cél nem az autósok eltiprása, hanem a kerékpározás mint alternatíva népszerűsítése. Gőzöm sincs miről beszélsz. Ja és szerinted évente kétszer milyen céllal vonulunk fel? Épp az általad említett problémák miatt. A cm szervezői időről időre felszólalnak a közgyűlésen és más civil csoportokkal együttműködve dolgoznak egy élhetőbb városért. Ennyi!
slynus (törölt) 2010.04.27 16:11:26
@Fáradtangyalka: Ha mennék a Mátrába vonatra tenném a bringám vagy 3 nap alatt tekernék le oda közben jót kempingeznék. Bármelyik jöhet. Odaérve mindennap túráznék a bringámmal és hidd el többet látnék a mátrából mint te valaha fogsz az autód ablakán keresztül. Évente megyek körbe a balcsin is és amikor először tettem meg nem hittem el mennyivel több van a Balatonban mint turisztikai célpontban. Autóból a világ 80%-a rejtve marad bárhol is jársz. Mondom, ez csak nektek autósoknak rossz, én jól érzem magam tudván mennyivel több élménnyel gazdagodom és nem károsítom mások életét, életterét. Ismétlem, ez csak NEKTEK ROSSZ!
slynus (törölt) 2010.04.27 18:57:35
@Fáradtangyalka: Az a baj,hogy próbálod rám, ránk húzni,hogy uszítunk és dolgozunk az autósok ellen, csak nem értem honnan veszed ezt. És még én vagyok szűk látókörű? Én egy szavammal sem szidtalak se téged sem az autósokat. Ezzel szemben te? Én nem hagylak élni? Mit műveltek a levegővel? Mit műveltek az emberek egészségével a környezettel? Hogy képzeled,hogy ezzel vádolsz amikor minden fékezésed és gázadásod 100%-ban árt a környezetünknek. Az enyémnek is.Én hagylak élni és te? Ha én elmegyek a gyereked mellett ő mit kap és én mit kapok ha te elmész mellettem a kocsiddal? Szevasztok! De még egyszer mondom,mert látom nem érted. NEM VAGYOK AZ AUTÓSOK ELLEN ÉS A CM SINCS! AZT AKARJUK MEGMUTATNI, A KÖRNYEZETET ÉS AZ EMBEREKET KÍMÉLVE IS LEHET KÖZLEKEDNI. ÉRTED? ÉRTED? VAGY CSAK ÍRSZ,ÍRSZ ÉS ÍRSZ faszságokat mint valami csimpánz?