Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnus38

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
barnus38 2010.12.09 10:17:18
@metal:
Mennyit ismersz abból a minden másból?

Az iskoláiban szépen beléd nevelték, hogy az ember a majomból fejlődött ki. Beléd nevelték, hogy hogy minden vallásos ember hülye, bigott, idióta.
A média meg beléd nevelte, hogy minden katolikus pap pedofil.

Mindent elhiszel amit hallasz, olvasol ilyen idióta blogokon, de azt ami 2000 év óta megingathatatlan azt baromságnak és agymosásnak véled, talán azért mert mások gondolkodnak helyetted, és elhitetik veled, hogy MENŐ velük egyet érteni...
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
testmódosítás Nem tudhatod 2010.11.18 15:22:00
Lehet, hogy épp a buszon veled szemben ülő szemüveges könyvtároskisasszony külsejű lány viseli ezt? Lehet, hogy a pedáns főnökasszonyé az irodából? Vagy azé a nővéré aki vért vett tőled?Nem tudhatod. Ha viszont csak gyűlölködni tudsz a kép láttán, akkor inkább nézz…..
barnus38 2010.11.19 08:06:28
Vannak az életben olyan pillanatok, amikor az ember felülírja addigi véleményét. Én hevesen elleneztem a 98%-os különadóról szó törvényt, és a miatta kialakult alkotmányos válságot is. De meggondoltam magam. Most szépen kérem a Tisztelt Házat, hogy legyen kedves a szóban…..
Macskapcsolat Kolduló macska 2010.10.25 05:42:00
Ez a macska egy fehérorosz város utcáján könyörög pénzért. Egy helyben fekszik, el sem mozdul az elé helyezett táblától, amin a következő felirat olvasható: "Kérek pénzt húsra és halra, áldja meg az Isten!" Sokan adakoznak, nem tudnak elmenni az édes kolduscica…..
barnus38 2010.10.25 10:37:03
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
Banditos 2in1, autós és motoros is, így mindkét típusú jármű vezetőinek szemszögéből látja, hogy kihez hogy viszonyulnak a közlekedők, most pedig jól beszól nekik itt a blogon.Én is olyan motoros vagyok aki azért elég – túl? – gyakran autózik. Ezért el is szoktam…..
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
barnus38 2010.09.20 09:08:06
barnus38 2010.09.20 09:08:58
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
barnus38 2010.09.18 20:18:35
@kafferbivalybalamber:

szép volt.
nekem fel sem tűnt...

ja végig sem olvastam...
Építsd meg saját Virtuális Birodalmadat és nyereségedet váltsd át igazi pénzre!Az ANNO 1777 egy ingyenes online játék melyet közvetlenül Internet Explorer vagy Mozilla Firefox böngésződből játszhatsz. A játék gazdasági, politikai és katonai szimulátor is egyben. Egy 17.…..
Vicesek ezek az amerikaiak, a Piranha 3D tévéreklámjával (lásd videó) nem is az volt a bajuk, hogy bazinagy halak szednek benne darabokra embereket, és a víz pezseg a vértől meg a belektől, hanem egy oldalról túl jól látható, illetve egy másik alkalommal csak úgy ringó csöcs…..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
A Kapolyi László vezette MSZDP Schmuck Andort támogatja a budapesti főpolgármester-választáson. A szociáldemokraták jelöltje hamar el is kezdett kampányolni, programjában többek között szerepel egy élménypark létrehozása, amit kerületünkbe, a Gergely bánya területére…..
barnus38 2010.08.18 02:28:10
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
A kettős állampolgárság ügyéről kevesen tudnak, akarnak racionálisan gondolkodni (amikor 2004-ben vitatkoztam egy amúgy értelmes barátommal, elismerte az összes ellenérvemet igaznak, a vége mégis az lett, hogy de attól még meg kell szavazni, mert csak). Ennek ismeretében most…..
barnus38 2010.05.27 09:16:28
@Sötét korom: még nem gondolkodtam rajta de ha kell józan ész csak szólj.
barnus38 2010.05.27 09:53:47
@Sötét korom: a trianoni határ a duna vonaláig tart. Csak hozzászoktunk hogy semmit nem merünk megtenni mert akkor jaj. Elő kell venni azt a hatűrt, és azt mondani, hogy beljebb vittétek a dunát, akkor beljebb vittétek a határt is. Ha nem évtizedekig a jaj most mi lesz politikát játszottuk volna, most nem lenne elterelve a Duna...
Meg nem lenne kárpátaljai magyarság,hanem lenne magyaországi ukrán kisebbség. Antla József is biztos e -jaj kit ne sértsünk meg-jaj ki fog mit gondolni - miatt mondta azt hogy nem kell nekünk kárpátalja. Pedig az ukránok visszaadták volna. Még jó hogy nem éltünk ezzel a lehtőséggel, mert akkor mit gondoltak volna a szlovákok...
ennyit erről
"Az Országgyűlés elfogadta a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely egyszerű és kedvezményes honosítást tesz lehetővé a határon túli magyarok számára. Válaszlépésként Szlovákia is módosítja saját állampolgársági törvényét: a módosítás…..
Adok egy kis lehetőséget a sztereotípiák előretöréséhez Attila levelén keresztül, aki a sokat szidott hülyesuzukis állatfajtából fogott ki egyet, akinek először marha sürgős dolga volt, aztán mégsem. Tegnap reggel (ami igazából április 28. volt - a szerk.) munkába menet…..
barnus38 2010.05.07 17:23:45
A gonzó újságírás tulajdonképpeni megteremtője legendásan gyűlölte a tévéseket, egyszer például egy szerződést nyomtak az orra alá, amire a képen látható módon reagált. ..
Konzervatórium Demokráciablabla 2010.05.02 13:00:00
Még meg sem alakult a kormány, alig értek véget a választások, de már elkezdődött az újabb kampány. Szépen lassan egyre több szervezet, középpárt, bukott káder akarja megmondani, hogy mire is kapott felhatalmazást a Fidesz, hogy mi is a demokrácia, miközben - micsoda meglepetés!…..