Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pollen

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
pollen 2010.11.17 11:21:29
@kisvagány: Nem kaphatnék tippet, hogy hol is keressem a feleséged szőrtelenítő vállalkozását ?! Szeretném gyarapítani az elégedett ügyfelek táborát...
Szakítás élőben! Viszont majdnemhogy korrekt módon, ilyen is van. Borfesztiválon se ismerkedjetek! (Egyébként Smittpál is járt a rendezvényen) Kedves Szakítósok!Címet nem adok, rátok bízom. A szakítás pár perce történt.A sztori röviden:2010 nyara. Ismerkedési felület-…..
pollen 2010.09.13 16:11:36
@Piszok Alfréd: Nem ezt mondtam, csak sarkítottam, hogy érstd: van másik nézőpont is. Persze, hogy én is örülök a következő generációnak, de nem gondolom, hogy ők fognak eltartani engem öreg napjaimban. Nem a vagyonkámat, hanem a realitásokat figyelembe véve. Azt meg végképp nem gondolom, hogy a gyerekteleneket még külön adóztatni kéne -sem büntiből, sem, sehogy sem. A gyerektelenek épp eléggé hozzájárulnak össztársadalmi szinten a jövő generációjának felneveléséhez.Ez jól is van így, de azért ne akarjunk egy rókáról több bőrt lehúzni.
pollen 2010.09.13 16:13:59
@zulu: Mi "van" ?
Milyen "előzőt"?
pollen 2010.09.13 16:20:15
@Zsit (nyau és rémizé): Egy pöttyet valóban más: a gyerekesekre való hivatkozással kérne pénzt állam- Mondván , hogy majd rájuk költi a pénzt -akkor egy vargabetűvel ugyan, de mégis náluk landol az összeg - szerencsés esetben, nem ?!
Egyébként, én itt most Piszok Alfréd-dal mint konkrét gyermekes emberrel beszélgetek, aki szerint ésszerű, mondhatni jogos ez a felvetés. Hiszen neki mennyibe kerül a gyereke felnevelése. Elhiszem, a gyerekteleneknek is sokba van az ő gyereke.
Az útépítésből ismert hárman ásnak egy ásóval egy gödröt formáció a Komjádi uszoda alkalmazottainál is működik. A naiv ügyfél a töküres medence partján szembesült azzal, hogy ma bizony itt nem lesz vizes, a bejáratnál ücsörgő három jóemberből ugyanis egy sem vette a…..
pollen 2010.04.28 14:51:09
@Viziparaszt: Hol van ez az uszi?
Most akartam megvenni a szokásos szezonbérletemet a Külkerparkba, ami egy nyitott medencés strand-feelinges uszoda, törzsközönséggel a Budakeszi útnál egy hatalmas parkban, erre kiderül, hogy lehet, az idén ki sem nyit :( Magyarázat az nincs.
Most kereshetek valami mást. Így mennek tönkre a jó dolgok...