Regisztráció Blogot indítok
Adatok
====== vadparaszt ====== (törölt)

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljük, mondom, csak képzeljük el, hogy elkészül a négyes metró, és ráadásul nemcsak a Virágpiacig, hanem egyenesen Budaörsig. Gondolnánk, hogy ez valami olyan különleges, más minőségű dolog, amiről még mondjuk a kínai sajtónak is be kell számolnia? (Egyébként igen, ez…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.10.28 22:14:35
                „Ebben az órában én voltam felelős a német magyar nép sorsáért, így én lettem a német magyar nép legfelsőbb bírája.”   Az előző rész tartalmából: az Alkotmánybíróság…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.10.28 03:34:45
Hát igen. Nem először fordul elő a történelemben, hogy kurvára nem azt gondolom, amit a blogoszféra többsége. A jobb-közép bástyának számító mandiner is beleadta a sajátját, fentéslentéknél se aludták végig az eseményeket, balról meg már ötletek is jönnek. Hát ja. Én…..
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Andrástól kaptuk az Aranylinket, azzal a kísérő szöveggel, hogy "Először azt hittem, őstermelőnk csak elkövette az egyik legökörebb helyesírási hibát, de a kapcsolódó szolgáltatások láttán már nem vagyok biztos benne, hogy elírás."Minket nem érdekel az elírás,…..
Meglehetősen régen volt hír a lengyel patkányról (hányadik név már?), ennek oka több, mint egyszerű: nem történt vele semmi. Erről persze több tényező is tehet, ráadásul ezek kombinációja olyan együttállást eredményezett, melyet már jegyeznek a csillagászok is. Márpedig…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.10.17 17:52:01
Kevés dalt ruháztak fel olyan sok feltételezett mondanivalóval, mint az Eagles 1976-ban keletkezett legnagyobb slágerét, a Hotel California-t. Láttak már benne bolondok házát, temetőt, kuplerájt, de még sátánista templomot is. Egyesek szerelmi történetet olvasnak ki belőle, mások egy rockénekes…..
Nem kevés lépésnek kellett egymás után következnie ahhoz, hogy az Animals révén minden idők egyik legnagyobb slágerévé váljon a Felkelő Nap háza. Feltehetően egy angol ballada-kaptafából bontakozott ki, egy Bartók és Kodály példáját követő amerikai népdalgyűjtő…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.10.17 11:28:37
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.10.17 11:05:05
Csak egy megbízhatóan működő kisautót szerettem volna, ami a hosszú állásban és napi használati zajokat megszokott első tulajos birtoklásban cseppet elkanászodott. Leszakadt a kipufogó, nem működött a termosztát, nem zárt a hűtő és nem mérethelyes gumi volt rajta. Nem ment…..
Nem veszi fel a telefont? Nem hívja vissza? Hülye kifogásokkal traktálja, amik azonban akár igazak is lehetnek? Szerelője valószínűleg rossz irányba fejlődik. Vélemények az azonos című írásunkról...
A mentő-rendőr-tűzoltó-elnöki konvoj sokakat vészfékre és árokjárásra késztet. A túlzott óvatosság ölhet. Vélemények az azonos című írásunkról...
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.10.05 05:03:34
A hosztesztársadalom átrendeződött a nagy széndioxid-mizériában. Korábban leginkább köbcenti alapján lehetett őket kategorizálni, továbbá aszerint, hogy ezek a köbcentik valódiak-e, vagy mesterségesek. Mára gyökeresen megváltozott a helyzet, mivel egy szottyadék takarékos…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.10.05 00:55:37
Hát megszorít a kormány. Pedig de nagyon mást ígértek korábban! Persze, egyszeri nagyarányú adócsökkentés, meg 7,5 százalékos költségvetési hiány, az. Na de ez már a múlt - emlékezzünk, ne felejtsünk el semmit, de nézzünk a jövőbe.Uraim, sok sikert kívánok. Azt hiszem,…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.07 00:29:08
Végtelen unalmas már ez a szüzesség-saga, mindenesetre ott tart a dolog, hogy 30 milláért mégis eladná. Annyi plusz van a dologban, hogy a 30 misi mellé Miss Spring (bahahah) édesanyjának is szimpatikusnak kell találnia a reménybeli deflorátort.- Van az a pénz, igen, amiért…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.06 15:50:35
Esküszöm, hogy a Homár nem alakul át backdoorügyi közlönnyé, de a papír, amit Majomláda házában kitettek, ellenállhatatlan. A tréfa tárgya a közös képviselő kiborulása. Emberünk képtelen volt elviselni, hogy egy dilinyós lakó zaklatja, így válaszlépésre szánta el magát,…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.06 02:14:00
ProgBlog Orbán Viktor harakirije 2010.09.05 21:18:00
Hát kérem, ezt is megértük!Kötcsén, a Polgári pikniken csak a jobboldalhoz köthető sajtóorgánumok lehettek jelen. Azon a pikniken, amely a „Nemzeti kormányzás” címet viselte!Na, akkor ezt most bontsuk ki!Van egy kormány, mely magát „a nemzet kormányának”…..
Visszaadtam a BMW 320d Efficient Dynamics tesztautót (teszt hétfőn), amivel sikerült 5,6 liter gázolajjal eljárnom városban. Persze még nyáron, amikor még kisebb a forgalom, de a nagy őszi dugókban is el lehet vele járni 6 literrel, arról nincs kétségem. Tízmilliós az alapára, de…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.05 16:54:29
@Johnny Bravo: Én biciklivel járok.
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.05 17:18:27
@gyvy: Hát igazából az 528i is jelentősen erősebb meg nyomatékosabb az eredeti Csepelnél, úgyhogy az jó lesz. És nem kell majd ötvenezrenként a turbót cserélgetni, pláne, hogy nem is volt rajta.
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.05 17:24:18
Jelenlegi állapot. Nem rossz, de még jobb lesz. „A kivégzés előtt egy utolsót hadd menjek vele!” – kérte el a Belsőség-találkozón a bogarat Csiki, én pedig boldogan adtam oda. Tudtam, hogy Zsolt tudja, mikor jó egy autó és azt is tudtam, hogy a Bogár nagyon jó. Van…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.05 00:36:38
Így adta ki. Ez az univerzális válasz minden miérttel kezdődő kérdésre, ami kommentekben érkezett, és bizonyára érkezni fog az ötszáz dolláros autóvásárlás történetére. Ha nem azon az augusztusi napon érkezünk, nem az a hirdető veszi fel hamarabb a telefont, nem haverkodunk már telefonon össze…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.04 08:14:53
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.09.04 00:29:06