Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unkultur Géza

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válságadók, nyugdíjpénztárak, adóváltozások – a szimbolikus politika dominanciája után most már benne vagyunk a pénztárcákat is érintő ügyekben. S bár többé-kevésbé mindegyik érdekelheti a választókat, számomra úgy tűnik, hogy a következő időszak legnagyobb…..
Unkultur Géza 2010.10.25 22:27:42
Viszonylag alacsony lesz azért azoknak az aránya, akik rosszabbul járnak (az egyedülálló alacsony keresetűek). Ezzel szemben a többség vagy semmit nem vesz észre, vagy pár ezertől néhány tízezer forint pluszt hoz az új adórendszer a konyhára (gyerekek számától függően). Itt kiszámítható:
www.mfor.hu/kalkulatorok/szja2011.html

Tehát nem ez az intézkedés lesz ami tömegeket tántorít el a kormánytól, még ha ezzel pont a politikai elit és a gazdagok fognak jól járni. A baloldali ellenzék (szocik, lmp) a belső problémákkal van elfoglalva. A 20 millió román munkavállaló óta egyébként is képtelenek offenzív stratégiát folytatni a Fidesz ellenében.
Eszterházy Péter: Utazás a tizenhatos mélyére (Beütött a biznisz, végre lehetett egy ki pénzt keresni, úgyhogy nem írtam, de azért olvastam. Aztán majd meglátjuk, hogy a következő poszt mikor jön.) Mindenki tud focizni. Aki nem az csajnak számít (még akkor is ha…..
(Boris Vian: Hullasztó) Háttér Mária néni, akit amúgy ha Marika néniztünk csúnyán rábasztunk, erről Lóri tudna mesélni, aki az első két hétben folyamatosan röpdolgozatokat írt, míg megtanulta helyesen szólítani a tancsit, szóval nála az alap volt a suliban, hogy…..
Géza az unkultúr Intro 2010.04.28 01:06:00
Nem vagyok egy nagy blogger, konkrétan írni még nem írtam. Olvasni persze szoktam, már ha az ázsiai csajok annak számítanak. Na meg Nyelvész Józsi okosítóját azért követem, csak ha felnőnek a kölykök, azt mégis értsem már őket. Mert milyen szar lenne ha beszólna a szomszéd…..