Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farao18

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már használt Operát akár csak egy rövid ideig, az biztos szembesült már a beépített extra tartalmakkal, gondolok itt elsősorban a gyárilag előtelepített Gyorshívó bejegyzésekre, könyvjelzőkre illetve a keresőmotorokra. Aki jobban szemügyre is vette ezeket az láthatta,…..
farao18 2012.12.23 12:19:48
@sChess: most jelenleg tényleg nincs regisztráció, de én gond nélkül használom jelenleg is, 1-2 alkalommal volt eddig olyan a 4 év alatt hogy 2-3 napig nem volt elérhető. De utána minden gond nélkül ment. Nem azt mondom hogy tökéletes szolgáltató, de még így is sokkal-sokkal megbízhatóbb és jobb mint a citromail vagy freemail...

Na meg nem könyvjelzőhöz kell berakni, meg nem is a gyorshívóba, de az alapértelmezett e-mail beállításként nyugodtan benne lehet...
farao18 2012.12.24 12:31:03
@penge™: Csak a bejelentkező oldalon van kint a reklám, bejelentkezés után már az sincs. Korábban egyébként a bejelentkező oldalon se volt reklám.
Régen ki volt írva hogy a rendszerüket a díjnyertes e-mail szolgáltató az o2.pl biztosítja. De időközbe lehetett valami tulaj váltás hisz ez is lekerült, és a magyar fordítás is butult.

Az hogy miből tartja fenn magát, az számomra is rejtély, regisztrációnál ugyan kértek olyan dolgokat hogy mi érdekel (feltételezem későbbi hírlevél kampányokhoz felhasználva) de erre az én esetemben mai napig nem került sor.

Tudom, és az elején is mondtam hogy nem 100% tökéletes a rendszerük, de már egyre többen használják, és ha újra elérhetővé teszik a regisztrációt, hasznos alternatíva lehet másoknak, akiknek sem a gmail, sem pedig a magyar szolgáltatók nem felelnek meg.