Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csipkebogyó

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Projekt 2012.01.15 00:39:00
Nem is olyan rég, mikor még azt hittem, négy gyerekkel ugyanúgy folydogálnak tovább a dolgok, mint hárommal, mert nem számoltam azzal, hogy Isti, az én kis bónuszgyerekem majd másképp funkcionál, mint a többi kölök, Palkó másképp reagál majd egy kistestvérre, mint két nagyobb…..
Panzej blogja Natúrapa 2010.11.20 23:26:22
Az az igazság, hogy sosem voltam natúranya. Nem kaptam be magától értetődően a gyerek szétcsócsált falatmaradványát, nem ittam a kis tengeralattjárókkal teleeregetett gyerekvízből, utálom a pelenkázást, fenéktörlést, és teljesen rosszul vagyok amikor valaki lenyalja a kölök…..
Úgy három héttel ezelőtt egy reggel bementem a fürdőszobába, és már az ajtóban megéreztem a szoba közepére dobott pisis pelenkát. Mi több, majdnem rá is dobtam a taccsot.Még aznap elmentem a gyógyszertárba, és vettem három terhességi tesztet. A nő el akarta magyarázni,…..
Panzej blogja Házi "Spektrum" 2010.10.18 23:24:00
Úgy érzem magam mostanában mint valami hatalmas, fáradt nőstényoroszlán, aki már elfogyasztotta az ebédre szánt gazellát, és most lustán heverészik az árnyékban, miközben a kölkök táncot járnak a fején.Mint ahogy ez a valóságban is így történik. Végigborulok az ágyon egy…..
Panzej blogja Éjféli busz 2010.09.10 00:51:27
Éjszakai járattal jöttem haza és borzalmas volt. Elszoktam én már az üvöltöző kamaszoktól, a sörös és borosüvegeket lóbáló fiataloktól, a részeg lányoktól, akik frissen belőtt hajukkal borulnak az ölembe, a srácoktól, akik minden mondatot bazmeggel kezdenek. Néha zene is…..
Panzej blogja Informatív 2010.09.09 17:47:00
Jelen híradásom veleje kampányillatú, így csak ide tudom publikálni. De hátha van még kerületi anyuka, aki még nem tud róla, szóval én most valójában Teréz anyát játszom. Meg Kíváncsi Fáncsit, mert a hír végére odabiggyesztettem egy kis szavaznivalót. Érdekes…..
Panzej blogja Palkóval a napom 2010.06.14 21:58:00
Íme, az én személyi asszisztensem, testi kiterjesztésem, meghosszabbított jobbkezem, imádóm, felügyelőm, akinek az élete mindig akkor igazán szép és jó, ha mellettem állhat, megérinthet, nézhet, rajonghat értem…..
Panzej blogja Édeskettesben 2010.06.10 11:40:00
Palkó egyre bújósabb. Napjaink nagy részét azzal töltjük, hogy Palkó jön, rámborul, megtapasztja magát rajtam cuppanós kis tenyereivel, és sóhajtozunk egymás nyakába. Palkónak pállott kópéillata van, nekem nyilván mamiszagom, néha megsimítom Palkó hátát, ő békésen…..
Palkó mai menüje: krumplival turmixolt bolognai szósz, céklapürével kevert vadassal megbolondítva. A Costesnek meg kár éghez csapkodnia a szemét, mert egész finom, megkóstoltam. ..
Panzej blogja Net-sirámok 2010.05.17 22:59:00
Na, most aztán teljesen el vagyok vágva a külvilágtól. Nincs telefon, nincs internet, nincs tévé. Brit tudósok által bizonyítottan beszűkült anyaként a természet is kacagva sújt le rám, no meg a UPC-re, ahol negyedórás gombnyomkodás után is csak annyit közöl velem a géphang,…..
Panzej blogja Gyűjtőszenvedély 2010.05.11 13:31:00
Egész nap csak kerülgetem a lomokat. Nálunk ugyanis minden gyűjtve van, és hiába nem nyúl már Lackó egy hete ahhoz a joghurtfedélhez, amit múlt kedden rakott félre kézműveskedés céljából, ha kidobnám, öt percen belül eszébe jutna, és keresni kezdené. Szerencsétlen ember…..
Panzej blogja Cipők 2010.05.08 01:44:00
Ez a nap sem indult másképp, mint a többi. Gurult a rutin, úgy 11 órakor szokás szerint felkaptam játszóterezős gönceimet, belepattintottam Palkót a maxi-cosiba, és levágtattam a kocsihoz. Már éppen a babakocsit bányásztam elő, végighúzva kerekét a frissen mosott kardigánomon,…..
Vasárnap tartjuk Palkó szülinapját, én meg már most stresszelek. Összetrombitáltam az egész családot, keresztszülőket is, családostul, így aztán leszünk úgy cakumpakk huszonketten. Tíz gyerek, a többi felnőtt, és nekem mindenkit etetnem kell.De nem ám kispályásan, nem.…..
Tegnapi mérleg: délelőtti lótás-futás, fogától nyűgös Palkó, három őrjöngő gyerekkel súlyosbított, egész délutánt beterítő, magányos migrén; este hétkor hazaeső, hajnali egyig dolgozó férjjel megspékelve.Mai mérleg: éjszaka háromszor kelt mami, azóta lázas Mici,…..
Panzej blogja "Édescuki" 2010.04.26 23:23:00
Nemes egyszerűséggel csak így hívom Palkót mostanában. Meg úgy, hogy "Cuki-muki, Édeske, Csibe". És úgy is, hogy “Te Büdös”. Ez utóbbit persze olyan hangsúllyal, hogy mindenki rögtön megérti, ez a tiszta szeretet megnyilvánulása, az imádat ellensúlyozása,…..
Panzej blogja Statisztika 2010.04.26 12:21:00
Ma megnéztem a statisztikákat, és dobtam egy hátast. Hűha. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sokan lesztek kíváncsiak rám. És megintcsak hűha, aszta. Meg cidri, de mondjuk a borzongatósan jóleső fajtából. És köszönöm a sok levelet, hozzászólást. Igyekszem megszolgálni…..