Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jkf

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis A várólista átka 2010.10.11 06:00:00
Kedves Szerkesztők, Az én történetem elég tipikus lesz olyan szempontból, hogy megmutatja, hogy hogyan súlyosbodik egy ember állapota a várólistás rendszer és a vizsgálatokkal való spórolás miatt.Terhességem alatt 2009 tavaszán tört rám először egy iszonyatos hátfájás,…..
jkf 2010.10.11 14:17:09
@adamantium: Köszönöm. Akkor hozzád nagyon remélem nem kerülök :D
A héten úgyis el kell mennem gyógyszert feliratni, így kibulizom a UH beutalót is. Próbáltam megfigyelni, hogy mikor jelentkezik, de össze vissza. Viszonylag egysíkú a táplálkozásom, 120g CH-ra vagyok beállítva, ez nem sok lehetőséget ad a változatos étrendre, javarészt zöldséget eszem, és gyümölcsöt. A menstruációs görcs szerencsére nem a jobb oldali bordaív alatt jelentkezik, s terjed át az egész hasra. A különbség óriási. Mind a formáját mind a minőségét tekintve. Ami zavaró az a folyamatos diszkomfort érzés a pocakban, ezt tartom a legaggasztóbbnak, de a dokik hülyének néznek :(
Köszönöm a válaszodat :)
Négy évvel ezelőtt fiatal, valaha csodaszép nő édesanyám hunyt el az Esztergomi kórház onkoheam.osztályon.Az osztályon ahol úgy érzem nem értették, hogy én mit érzek, az egyetlen lánya aki még elhitte, hogy jobb lehet a diagnosztizált lymphoma ellenére is az állapota hisz…..
Švejk-jegyzetek Kácsor 2009.01.11 00:00:00
Kácsor: vasúti tisztviselő 1886 nyarán a Danaparti teherpályaudvarnál...
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
Érdekes kérdést vet fel következő Levélírónk, aki hosszú előjáték után végre összejön a főnökével. Igen ám, de az úriembernek elvei vannak és azt javasolja, tartsák fenn a munkahelyen a látszatot, hogy nincs köztük semmi. Mindketten rettegnek attól, hogy a többiek a…..
jkf 2010.07.07 15:09:46
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..