Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lfrici

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy születésnappal súlyosbított hétvége sok mindenre jó: az ember ehet egy finom, húsimádó pizzát; fogyaszthat áfonyás Finlandiát üdítővel keverve, vagy tisztán; mindezt persze szigorúan remek társaságban téve. Bobalt.hu kartáccsal a fentieknek megfelelően cselekedtünk egy hűvös februári péntek…..
A svájci RhB több nevezetes járatot is üzemeltet Svájcban. Az elsőt, a világhírű Glacier Expresst szinte mindenki ismeri, talán nincs is olyan vonatos könyv vagy enciklopédia, mely ne mutatna be néhány fotót a hegyek között kanyargó keskeny nyomtávolságú vonatról. De a Glacier Expressen kívül is van…..
Aki azt hinné, hogy rekord gyorsasággal írtam meg a posztot, azt sajnos ki kell ábrándítanom, hisz ez a bolyongás még tavaly esett meg. Kissé alábbhagytak mostanság a túrák, ezért is nyúltam kicsit vissza az időben, ehhez a naphoz, de ebből a szempontól jobban állok, mint a…..
Lfrici 2015.05.27 21:47:10
Csehország fővárosa, Prága, sok-sok látnivalóval rendelkezik és történelme is hosszúra nyúlik már. A prágai várban található Kézművesek utcája pedig a világörökség része. De a városnak van kiterjed villamoshálózata, metrója és egy technikatörténeti múzeuma is. A cseh…..
A vasúti közlekedés az egyik legbiztonságosabb közlekedési forma. Mégis előfordul néha, hogy emberi mulasztás, műszaki hiba vagy természeti katasztrófa miatt baleset történik. Így van ez a nagysebességű vasúti közlekedés esetében is. A Santiago de Compostela-i vasúti baleset (Kép forrása:…..
Lfrici 2014.04.26 14:33:57
Donaubus Különbség 2011.12.18 11:54:00
Hanoi és Saigon:    ..
vonatmagazin Relax 2012.09.09 21:51:08
Főleg a brnoi villamosokról lesz itt szó, de néhány vonatos kép is becsúszott. Az egyik egész jó lett. Párkányból 22,20 euró a menettérti jegy. Százasból nem tudtak visszaadni a pénztárnál, Párkányig én autóval mentem ezért vettem 10 liter benzint a pályaudvar előtti…..
Lfrici 2012.09.11 15:40:17
www.vonatmagazin.hu/2011/08/brno-villamosai/.
Ehelyett egy jó címet kellene beírni