Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anabell (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! ma a Death Note Anime verzióját fogom kivesézni. Mielőtt azonban belekezdenék, egy kis ismertető. A Death Note egy 2006-ban indult és 2007-ben befejezett Anime sorozat, amely egy 2004-es Mangát dolgoz fel. A rajzokat a Madhouse Stúdió készítette, a forgatókönyv írója pedig…..
Lolita? Biztosan Nabokov. Nem. Annyiban még is igen, hogy a Japánból származó különleges trend kislányos bájt és „ártatlanságot” diktál. Legalábbis, ami a megjelenést és az öltözéket illeti. A felkelő nap országában az 1980-as években vette kezdetét ez a mára…..
Először is köszönnék,hisz nem vagyok bunkó...üdvözlök mindenkit a blogomon:) Mostanság újra nagy divat lett a rockerek,gothok,punkok  szidása,lenézése stb.Egy kérdés ha már szidod őket,egyáltalán tudod,hogy mit jelent egy stílus?Egy élet filózófia?Egy fajta…..
Anabell (törölt) 2010.12.11 12:25:24
@Reisuto: Én is loli vagyok, de itt Magyarországon elég nehéz komolyan venni a lolita szabályokat. Ugyebár nincs olyan sok lolita ruha és végülis nem attól lesz valaki igazi lolita, hogy betart minden szabályt, hanem attól, hogy lélekben lolita, jólnevelt, de azért nem árt ha van néhány ruhája. Végülis ez a lényeg, hiszen a többi ember úgyse nagyon tudja mi a külömbség. A sulimban például elősször megkérdezték emós vagyok-e?