Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormorán1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a cseh rendőrség halált okozó testi sértés vádjával letartóztatta a  Lamb Of God frontemberét, Randy Blythe-et. Az eset miatt nyilvánvalóan a csapat prágai koncertje elmaradt, hiszen még a prágai reptéren megtörtént az őrizetbe vétel.Egyelőre annyi biztos, hogy a Lamb…..
Sziasztok! Kő kemény fél év után sikerült munkához jutnom, ahol már 1 éve dolgozom. Mérnök - informatikusként egy amerikai - magyar multicég felvett betanított munkásnak...7 hónap harca után most ott tartok, hogy legalább felhasználói szinten kezelhetek számítógépet,…..
kormorán1 2010.08.15 19:50:34
@_Molly: Bízzunk benne, hogy jövőre sem marad el a nyár, és akkor már műszakonként 1300 ember talán kicsit tűrhetőbb körülmények közt dolgozhat. Feltéve persze, hogy a JABIL állja a szavát egyáltalán. Már ezért megérte megkapirgálni ezt a szemétdombot. Nagyon remélem nem áll itt meg a dolog, mert az nem járja, hogy emberekkel így el lehet bánni és senki nem tesz ellene semmit.
Csatlakozás     Nemrég olvastam az az egyik álláskereső oldalon, hogy egy felháborodott fejvadász nő, leírta lépésről-lépésre, hogyan dolgozik; Elsősorban a referenciákat nézi, ha a jelentkező munkavállaló csak az évszámot adta meg, akkor az előbb említett…..
Kedves Olvasók!A történet amit el szeretnék mesélni nem is annyira egy specifikus problémával foglalkozik, sokkal inkább egy általános, hárombetűs jelenség Magyarországon. Két megfelelője is van, mindkettő ugyanazt takarja: SSC és BSC, azaz Shared Service Center és Business…..
DKV figyelő Durvaság a villamoson 2010.07.07 11:19:00
Tegnap a villamoson egy durva esetnek voltak szem és fül tanúi Marika és munkatársai. A villamoson az ellenőr neki rontott egy fiatalnak. Ordibált, szidta az anyját. Az előzményekről nem tudunk. Mivel rezzenéstelen arccal tűrte arra lehet következtetni, hogy nem volt jegye, vagy…..