Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzSMac

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok, üdv minden kedves látogatónak, érdeklődőnek, weben barangolónak és annak is aki csak félregépelte a címsort.Ismét egy eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött... Volt itt sírás, rívás, fogak csikorgatása, hogy egy közismert, vagy épp sokaknak ismeretlen…..
'nnyi First 2010.07.23 10:58:00
Üdv Mindenkinek, a Budapest Média Centrum fiataljainak hivatalos blogján ahol a csapat felkészülésének, tanulásának folyamatát lehet majd nyomon követni, képekkel, videókkal és szöveges bejegyzésekkel, amit én ( az én személyem: Kaszta Szabolcs, a csapat egyik írói…..
'nnyi Újabb nap a paradicsomban 2010.07.24 09:34:00
Guten MorgenIsmét egy olyan napot zárhattunk amit megédesített a siker íze. Már aki édesszájú. Bár ha már a gasztronómiai metafóráknál tartunk, mondhatni a mai munka után már csak a hab hiányzik a tortáról. Lelkes "cukrászaink" pedig mindent elkövetnek azért hogy ezt…..
Bonjour, Ismét netközelben vagyok végre, szóval arra jutottam hogy bár építőleg talán kevésbé hat amiről írni szándékozom, mint az eddigi posztok, viszont szerintem fontos része lehet egy Bécsben élő magyarnak a könyebb beilleszkedésben és például munkakapcsolatok…..
Bécsi Szelet Genuss Festival 2010.05.10 17:28:00
 A kulináris élvezetek kedvelőinek kecsegtetett kiváló programmal az idén a Stadtpark-ban megrendezésre kerülő Genuss Festivál, ahol nemcsak Ausztria ínycsiklandózóan finom sajtjaival, és egyéb szemet de inkább szájat megörvendeztető finomságaival ismerkedhettünk meg,…..
Úttörő és kisdobos koromban erős ellenérzéssel viseltettem az akadályversenyekkel szemben, különösen a morzés állomásokat gyűlöltem. Amióta azonban pár évvel ezelőtt Barcelonában részt vettem egy városi, üldözős akadályversenyen, megkedveltem a műfajt, annak is a városi…..
Helló Mindenkinek,Ma egy kicsit rendhagyó módon foglalkoznék egy érdekességel mégpedig egy különös eseménnyel aminek  2010 május 15.-én Bécs ad otthont! Egészen pontosan 18:45-ös kezdéssel...Gondolom mindenkinek kellett már akadályversenyen részt venni, akár iskolai…..
Guten Tag, mindenkinek, Remélem szebb az idő odahaza mint itt kint mert bizony itt napok óta esők és zivatarok áztatják az utcát, és nem kis elszomorodásomra vissza kellett kapcsolnom a fűtést a lakásban, amit nagy ügybuzgalommal kapcsoltam le a felmelegedésről szóló…..
Aloha,   A mai posztom talán az első és legfontosabb dologról fog szólni annak aki Ausztriában szeretne élni, és gyarapodni! Ez pedig nem más mint a munkakeresés. Nem tér el sok mindenben az otthoni munkavállalás folyamatától, az adózási rendszerük is sok tekintetben hasonló,…..
Bécsi Szelet Első bejelentkezés 2010.05.04 15:37:00
  Üdvözlök mindenkit!       Nos biztos sokakban felmerül a kérdés először egy idegen oldalt egy idegen blogot látogatva hogy, miért is jött létre? Mi célból veszi valaki a fáradságot és öl tömérdek órát az irkálásba, jó esetben az…..