Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ácsi gitár

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már tudjuk, hazánk nem az azeri kötvényekért adta ki a baltás gyilkost. Mert az augusztusban remélt 3 milliárd euró egyelőre nem fog megérkezni: "A magyar államkötvények vásárlására vonatkozó hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami Olajalapja…..
ácsi gitár 2012.09.05 07:25:47
www.youtube.com/watch?v=G3-HeU8mm74&feature=g-logo-xit

Szerintem ezért kellett elengedni mert ha nem akkor eljátszadoznak a forint árfolyamával
  Kedves gyermekek, az első lecke: hazudni nem szabad, mert azzal elveszítjük a bizalmat, és az rossz. Nem hazudunk szavazatokért sem, vagy ha mégis, utána nem dicsekszünk, hanem szégyelljük magunkat. Amikor tönkreteszünk valamit, nem mondjuk, hogy épp…..
Varánusz Nem győzhet-TEK 2012.08.29 10:00:41
A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg…..
ácsi gitár 2012.08.29 14:33:50
Nagyon komoly reményekkel vágunk bele a Petőfi utca új projektjébe, a radikálisan merész újításokkal felturbózott, európai értelemben vett Vita-fórumba. A következőkben rendszeresen meghirdetett témák körbejárásához szakértőket hívunk meg, akik az adott hét végéig…..
  Ha minden igaz, kínaiak építik meg nekünk a gyorsvasutat a Keleti Pályaudvar és a Liszt Ferenc Repülőtér között. Határidőről óvatosan szó sem esik, ami bölcs dolog. (Talán már kevesen emlékeznek rá, hogy Demszky és Gyurcsány 2013-ra ígért hasonlót, ráadásul…..
ácsi gitár 2012.05.03 12:10:09
A lényeg mindig a részletekben rejlik.
A MÁV a T-mobil a Vodafone és Pannon (nordte) mellé saját GSM hálózatot épít GSM-R néven ami európában szabvány, 56 milliárd forintért.

www.novofer.hu/novofer/files/tartalom/hte_gsmr_pete_gabor.pdf

A lényeg a 53.oldalon van ahol leírják a kivitelezés idejét.

A már 2 éve kiírt pályázat érvénytelen lett, mert azt az MSZP írta ki. Most ha a HUAWEI nyeri a pályázatot nem csodálkoznék.
Lengyeleknél is ők csinálják
Az a lényeg, ha nyerik a vasúti GSM-et megcsinálják a gyorsforgalmút Ferihegyig.
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
A hétfő reggel Miskolcról indult éhségmenethez korábban csatlakozó MSZP-s és LMP-s politikusok után újabb celebritások jelentek meg a csoportban."A tanácsadóim mondták, hogy csak így fogok nyerni" -mondta Barack Obama, majd a mobil jakuzzijában ülve elkezdte…..
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
„Volt egy nagy veszekedésünk, és ő felvázolta, mi mindenről kell majd lemondanunk, ha jön a gyerek” – Levélírónkban lassan kialudt a gyerek iránti vágy, amit a férje képtelen volt elfogadni. Sajnos válással végződött az ügy, de végül szerencsésen sikerül…..
 A szövegi merénylő megmutatja az arcát és közli a feltételeit. A kormány csakúgy, mint az RTL és a TV2 szereti támogatni a hamis és tehetségtelen énekeseket. SP még lakást is vett a Széchenyi tervből. Most itt az idő, hogy a konzervatív vezetés jó példával járjon…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
  Merthogy bármennyit is panaszkodunk, vagy a környezetünkben sokan panaszkodnak az esetleges szolgáltatások minőségére, mi még az évi átlagos 102 perces áramkimaradási arányunkkal bőven a szerencsések táborát erősítjük. A Ren21 (Renewable Energy Policy Network for the…..
Ó, hogy pucolnák meg katasztrófavédelmisek a RAV4-esetek szélvédőjét a Csele-patakban, ti elkanászodott, elkapatott, soha-igazán-meg-nem-vert, pimasz 21. századi betyárok! Ó, hogy állnátok ott a siófoki Aranyparton butafejű strandolók cikázó szemei közt szüttyögve, sorban,…..
ácsi gitár 2011.06.22 16:49:11
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
Sziasztok!   Nemrég a cégünk új irodaházba költözött, új helyre kerültünk. A napokban arra lettünk figyelmesek, hogy rengeteg szerelő érkezett és elkezdtek sürgölődni. Mi nem tudtuk, hogy mi fog történni, bennünket senki sem tájékoztatott arról, hogy miért is vannak…..
granturizmó! Ukrajna nagyon menő 2010.11.01 09:23:00
Gondoltad volna, hogy Ukrajna második legnagyobb (ipari) városa, Harkiv (orosz nevén Harkov) tud valami izgalmasat kínálni?Ha megmézed ezt a videót (video mapping), akkor ez soha többet nem lesz kérdés. Egyébként itt található még Európa harmadik legnagyobb tere, a Szabadság…..
ácsi gitár 2010.11.13 19:18:19
@Barci: O.V meg a teljes nyugdíj pénztári megtakarításom elvette akkor ő mennyire rabló és még nem is ukrajna (kárpátalja).
Kezdjük a mellékessel ma is! A Tisztelt Ház kétharmada egyszer sem hagyja magára holdudvarának nagyjait. Hál' Istennek! Szegény Zsigájuknak (a Járainak) nem kell kinyögnie a bankadót, amivel sanyargatnák, ha túl régen alapította volna biztosítóját, és amivel – Európán…..