Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drybone

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb terv alapján nem a svéd, hanem a német nyugdíjrendszerhez hasonló, gyermekvállalást jutalmazó nyugdíjrendszert vezetne be kormányunk. Az új nyugdíjrendszer lényege, hogy – leegyszerűsítve – mindenki annyi nyugdíjat kap vissza, amennyi nyugdíjjárulékot aktív…..
drybone 2012.06.15 08:47:56
@emzéperiksz: szerintem hozni kellene egy olyan adókedvezményt ami támogatná, hogy a gyerekes anyukák távmunkában 4 órásban stb, interneten, tudjanak dolgozni. Az a cég aki így alkalmaz valakit kapjon eztutan az alkalmazott után kedvezményt....

Most megcsinálták ezt a pályakezdőkkel, tele van a net pályakezdő hírdetésekkel...
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
 Nagyon úgy tűnik, hogy a hétfői kettős gyilkosság óta Tatárszentgyörgy cigány lakosai éppúgy, mint az országos sajtó tömegpszichózis hatása alatt áll. Mint tudjuk, tegnap újabb tűzeset történt a faluban, amelyről a katasztrófavédelem azóta kiderítette, hogy nem…..
drybone 2009.03.01 15:19:01
@mavo: hát miért lenne probléma az ha megirják hogy cigány származású az elkövető??? Amerikában is megirják hogy az elkövető, fehér, fekete, hispanic stb... ezek tények.
drybone 2009.03.01 16:23:31
@Megfigyelo: te nagyon akarod kábítani magad. Megkérdőjelezed tűzoltóság-rendőrség nyomozási eredményét. Miért akarsz ennyire hinni másban? Nem az igazság számít? Vagy már te is azok közé tartozol akik jobban éreznék magukat ha rasszista gyújtogatás lenne a tűzeset mögött? Szivjál marihuanátha eddig még nem tetted, kábitsd magad azzal tovább. Másik lehetőséged is van persze, az hogy előveszed a józan eszed, kinyitod a szemed, és elfogadod a tényeket...
drybone 2009.03.01 16:29:49
@canahari: miféle harmadik család?? Csak nem tudsz valamit???? a Rendőrség gőzerővel nyomoz, te pedig tudod hogy kik voltak az elkövetők és csendben vagy? Ha ilyen biztos vagy benne, akkor ne a blogon magyarázz, hanem kötelességed bejelenteni a rendőrségen. Ha pedig nem tudod ki volt az akkor nagyon csúnya dolog bárkinek is a nyakába varrni egy ilyen rémtettet, ahol egy kisgyermeket lőttek le.
NE haragudj de nem tudok olyan esetet elképzelni, ahol egy magyar család rátámad éjszaka egy roma családra, leégeti a házát, és lövéssorozatot ad a menekülőkre. Ez minden józan észt nélkülöz. Hogy jutottál erre a következtetésre?