Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adad64

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen lassan átalakul a hazai média. A parlamenti tudósítást már Kövér László házelnök ötletei alapján vezénylik, most pedig szemünk előtt születik meg a hírmonopólium, ami az előrágott, nyelésre kész hírterméket szeretné a szánkba lapátolni. Mert fő a…..
adad64 2011.02.16 09:22:42
@öcsi55: az a szerencséd, hogy nincs eszed és nem kell gondolkodnod. Segítek.. Az MTI a szoc-lib kormány alatt nem szűrte a híreket, hiszen pénzt kért érte, többek közt ebből tartotta el magát. Ma más a helyzet, hiszen tudjuk, ami ingyen van, az nem számonkérhető. Ja, és nem élvezett semmiféle megkülönbözetést
Varánusz Magyarország kormánya 2010.05.04 08:00:00
Tegnap összeállt a kép. Kicsit még szemcsés és szellemképes az igaz, de a körvonalak már láthatóak. Egyszer csak megérjük azt is, hogy információ morzsák helyett komplett tájékoztatás is lesz az ország irányítóinak terveiről. Addig nézzük az összeállítást:Első helyen…..
adad64 2010.05.04 16:06:58
@old_field: az nem baj, ha valaki nem ért a politikához, de ha nyitott füllel és szemmel jársz azért neked is feltűnhetett volna, hogy egy oligarcha üldözi majd az olgarchákat. Szerinted a Fellegi féle minisztérium, ami nem mellesleg a Fidesz pénztárnokának háttérintézménye ,és ahol a teljes nemzeti vagyont összerakják,és kezelik majd, nem ad okot aggodalomra? Nem kell ahhoz 2 év, hogy kiderüljön, itt lehet a legoptimálisabban lopni. Ne álmodj! nincs olyan hatalom, amelyiknek nem ez a végső célja.